Facebook Pixel Ελλάδα: Αδιανόητο σκηνικό σε πρωτάθλημα στην Ελλάδα - "Φίλαθλος πυροβόλησε τρεις φορές με καραμπίνα"
| 2022-02-27 23:48:00

Αδιανόητο σκηνικό σε πρωτάθλημα στην Ελλάδα - "Φίλαθλος πυροβόλησε τρεις φορές με καραμπίνα"

Sportdog Team
Αδιανόητο σκηνικό σε πρωτάθλημα στην Ελλάδα - "Φίλαθλος πυροβόλησε τρεις φορές με καραμπίνα"

Ένα περιστατικό που δεν το χωράει μυαλό ανθρώπου συνέβη σε αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ της Κορίνθου και των Αθικίων με οπαδό να μπαίνει στο γήπεδο και να πυροβολεί τρεις φορές.

Κόρινθος: Φοβερά πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα των Αθικίων με την αντίστοιχη της Κορίνθου, όταν όπως καταγγέλλεται οπαδός των γηπεδούχων μπήκε στο γήπεδο, απειλώντας ποδοσφαιριστές και φιλάθλους των φιλοξενούμενων ενώ παράλληλα πυροβόλησε τρεις φορές με καραμπίνα.

«Τα όσα θλιβερά διαδραματίστηκαν σήμερα στο γήπεδο των Αθικιων είναι πρωτόγνωρα για όλη την Ελλάδα.

Ο γνωστός φίλαθλος των Αθικιων με τα αρχικά Σ.Ι του παναγιωτη πυροβόλησε με όπλο καραμπίνα τρεις φορές βρίζοντας και απειλώντας τους ποδοσφαιριστές και τους φιλάθλους μας πριν την έναρξη του αγώνα.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και τον συνέλαβε.

Στο 75 λεπτό επιτέθηκε και χτύπησε τον Οικονόμου Γεώργιο οπαδός των Αθικιων.Στο 27 λεπτό ( β ημίχρονο) εγινε τρίτη διακοπή του αγώνα γιατί φίλαθλοι της γηπεδούχου πέταξαν πέτρες και μπουκάλια νερου στον επόπτη ( υπάρχει το βίντεο) και ως εκ θαύματος " ξεχάστηκε " στο φυλλο αγώνα να αναγραφει.

Μέλος της διοίκησης των Αθικιων παρακολουθησε το δευτερο ημιχρονο πανω απο τον παγκο των Αθικιων και πεταγε μπουκάλια νερου εντός γηπέδου.

Οι διαιτητές έφυγαν με συνοδεία αστυνομίας από το γήπεδο. Συγχαρητήρια στους σκηνοθέτες της σημερινής παράστασης πράγματι είστε " διαφορετικοί "», αναφέρει μέσω ανακοίνωσης η Κόρινθος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags