Facebook Pixel Λάτσιο - Νάπολι: Διπλό τίτλου στο 94’ μέσα στο "Ολίμπικο" για Νάπολι με γκολάρες Ινσίνιε και Ρουίθ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-28 00:10:00

Διπλό τίτλου στο 94’ μέσα στο "Ολίμπικο" για Νάπολι με γκολάρες Ινσίνιε και Ρουίθ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διπλό τίτλου στο 94’ μέσα στο "Ολίμπικο" για Νάπολι με γκολάρες Ινσίνιε και Ρουίθ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με φοβερό γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ στο 94' η Νάπολι έφυγε με τεράστιο διπλό (1-2) από την έδρα της Λάτσιο και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή της Serie A.

Λάτσιο - Νάπολι: Αυτή την φορά η Νάπολι δεν «πέταξε στα σκουπίδια» το «δώρο» της Ουντινέζε (1-1 με τη Μίλαν), όπως είχε κάνει μία εβδομάδα νωρίτερα όταν δεν είχε εκμεταλλευτεί το «στραβοπάτημα» της «ροσονέρι» με την Σαλερνιτάνα (2-2), αφήνοντας με τη σειρά της δύο πολύτιμους βαθμούς στη Σαρδηνία (1-1 με την Κάλιαρι).

Παρότι οι «παρτενοπέι» προέρχονταν από την βαριά εντός έδρας ήττα, 2-4 από την Μπαρτσελόνα, και τον αποκλεισμό στα play off του Europa League, βρήκαν το κουράγιο ν΄ αντιδράσουν και με buzzer beater του Ρουίθ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (ασίστ του Ινσίνιε, ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ στο 62΄) έφυγαν νικητές από το «Ολίμπικο» με 2-1 επί της Λάτσιο και ταυτόχρονα «έπιασαν» στην κορυφή την Μίλαν. Μάλιστα, οι «παρτενοπέι» έχουν το «πάνω χέρι» στην ισοβαθμία με τους «ροσονέρι» και, πλέον, «επέστρεψαν» γερά στη μάχη του τίτλου στη Serie A.

Μετά από 2 ήττες που είχε στις τελευταίες επισκέψεις της στην Ρώμη, η Νάπολι έφυγε νικήτρια από την ιταλική πρωτεύουσα με το γκολ του Λορέντσο Ινσίνιε στο 62ο λεπτό, διακόπτοντας παράλληλα το αήττητο σερί των πέντε αγώνων των «Λατσιάλι» (3-2-0).  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags