Facebook Pixel ΑΕΛ: Τρομερή ανακοίνωση Κούγια - "Έπρεπε 5-0 με Πανσερραϊκό, παίζουμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-28 09:14:00

Τρομερή ανακοίνωση Κούγια - "Έπρεπε 5-0 με Πανσερραϊκό, παίζουμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο"

Sportdog Team
Τρομερή ανακοίνωση Κούγια - "Έπρεπε 5-0 με Πανσερραϊκό, παίζουμε καταπληκτικό ποδόσφαιρο"

Ο Πανσερραϊκός εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία στο ματς με την ΑΕΛ και οι "βυσσινί" απάντησαν με μια απίστευτη ανακοίνωση.

ΑΕΛ: Απάντησε στα παράπονα του Πανσερραϊκού για τη διαιτησία η Λάρισα, κάνοντας λόγο για παιχνίδι που το σκορ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο του 5-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της "βυσσινί" ΠΑΕ: 

Πριν από λίγη ώρα πληροφορηθήκαμε έκπληκτοι μία ανακοίνωση της Διοικήσεως της ΠΑΕ Πανσερραϊκός περί δήθεν φοβισμένων διαιτητών, οι οποίοι δήθεν αδίκησαν τον Πανσερραϊκό και ψάχνουμε να βρούμε σε ποια φάση. 

Ευτυχώς το παιχνίδι το έδειξε η ΕΡΤ3.

Το παιχνίδι ήταν ένας 90λεπτος μονόλογος, όπου αν έμπαινε στο 39ο λεπτό το γκολ του Όγκμποε που ''κόλλησε'' πάνω στη γραμμή στη λάσπη και αν αξιοποιούσαμε τις μισές από τις τελικές που είχαμε ο δείκτης του σκορ έπρεπε να ξεπεράσει το 5-0, αφού η διαφορά της ομάδας μας από τις άλλες ομάδες του ομίλου είναι τεράστια και το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι καταπληκτικό και το απολαμβάνουν όχι μόνο οι δικοί μας οπαδοί αλλά όλοι οι οπαδοί της Ελλάδας.

Αν κάποιοι πρέπει να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του διαιτητού, γιατί οι βοηθοί ήταν άψογοι, είναι η ΑΕΛ, αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν μας έδωσε πέναλτι στον Όγκμποε και αποβολή του στόπερ του Πανσερραϊκού όταν το σκορ ήταν 0-0, και στο δεύτερο ημίχρονο δεν έδωσε τουλάχιστον δεύτερη κίτρινη κάρτα σε παίκτες του Πανσερραϊκού, οι οποίοι έπρεπε να αποβληθούν τουλάχιστον 4 φορές.

Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι 95 λεπτά ο τερματοφύλακάς μας δεν ακούμπησε τη μπάλα και δεν έκανε καμία απόκρουση. Φαίνεται ότι κάποιος κοροϊδεύει τη Διοίκηση του Πανσερραϊκού που δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο γι' αυτό και ο Πανσερραϊκός που έχει αξιόλογους ποδοσφαιριστές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και κινδυνεύει με υποβιβασμό, που του ευχόμαστε να αποφύγει.

Όσο για την ανακοίνωση του Πανσερραϊκού, αυτή ανέφερε τα εξής:

«Η στοχοποίηση των διαιτητών, με ονόματα και διευθύνσεις, πριν απο τον αγώνα της ομάδας μας με την Λάρισα, έπιασε τόπο κύριε Κλάτενμπεργκ!

Ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με φοβισμένους διαιτητές και το πλήρωσε με χαμένους πολύτιμους βαθμούς. Άραγε σε ποιά χώρα της Ευρώπης συμβαίνει αυτό; Τώρα στον καμπό θεωρούν καλούς τους Γιουματζίδη, Δέλλιο και Τζιότζιο;

Ο Πανσερραϊκός δεν παίζει και δεν θα παίξει ανέντιμα, όπως εσείς. Ακολουθεί τον δρόμο του και δεν θα ξεμπερδέψετε εύκολα απο εμάς!»

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags