Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτό είναι το πλάνο του Ολυμπιακού για Κίτσο - Μεγάλη έκπληξη με Φορτούνη
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-28 14:19:00

Αυτό είναι το πλάνο του Ολυμπιακού για Κίτσο - Μεγάλη έκπληξη με Φορτούνη

Sportdog Team
Αυτό είναι το πλάνο του Ολυμπιακού για Κίτσο - Μεγάλη έκπληξη με Φορτούνη

Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Γκάρι Ροντρίγκες και ο νεαρός μπακ που έστειλε μηνύματα. Τι συμβαίνει με τον αρχγό και την επσιτροφή του;

Ο Γιώργος Νοικοκύρης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την πιθανή επιστροφή του Φορτούνη στην αποστολή και την εμφάνιση του Κίτσου.

Αρχικά, μίλησε για την ατυχία του Ελ Αραμπί καθώς του ακυρώθηκαν δύο γκολ. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε εύκολα να κερδίσει 4-0 ή 5-0. Το θετικό όμως είναι ότι έβγαλε διάθεση.

Δεν συγκρίνεται με το ματς με την Αταλάντα, όμως λειτούργησε καλά η διαφορετική ενδεκάδα. Ο Γκάρι Ροντρίγκες σκόραρε ξανά και είναι παίκτης που δίνει πράγματα στους «ερυθρόλευκους», όμως βγάζει συχνά προβλήματα τραυματισμού.

Σχετικά με τον Κίτσο, ανέφερε ότι τον πιστεύουν στον Ολυμπιακό και είναι σε θέση να μπορέσει να αγωνιστεί ακόμα περισσότερο.

Ο Μαρτίνς έχει στην διάθεση του δύο ενδεκάδες παίκτες. Δεν μπορεί να κατεβάσει ρυθμούς και ας υπάρχει τέτοια διαφορά στο πρωτάθλημα. Υπάρχει ένα κύπελλο στην μέση, στο οποίο η προσέγγιση θα είναι διαφορετική από τη στιγμή που δεν υπάρχει η Ευρώπη πλέον.

Όσο αναφορά το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Γιώργος Νοικοκύρης, αναφέρει ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι στην αποστολή ο Κώστας Φορτούνης και να πάρει λίγο χρόνο συμμετοχής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags