Facebook Pixel ΕΛ.ΑΣ: Έσκασε τώρα! Συνελήφθησαν δύο χούλιγκαν του ΠΑΟ - Σχετίζονται με επεισόδιο με πυροβολισμούς
| 2022-02-28 21:12:00

Έσκασε τώρα! Συνελήφθησαν δύο χούλιγκαν του ΠΑΟ - Σχετίζονται με επεισόδιο με πυροβολισμούς

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Συνελήφθησαν δύο χούλιγκαν του ΠΑΟ - Σχετίζονται με επεισόδιο με πυροβολισμούς

Στην σύλληψη δύο οπαδών των Πρασίνων προχώρησαν οι Αρχές οι οποίοι σχετίζονται με  την έκρηξη εμπρηστικού μηχανισμού σε είσοδο πολυκατοικίας στου Ζωγράφου και η ΕΛΑΣ το αποδίδει σε οπαδικές διαφορές.

ΕΛ.ΑΣ: Εξιχνιάστηκε, από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, η υπόθεση της τοποθέτησης και ενεργοποίησης, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021, αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού σε είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Ζωγράφου και από την έρευνα συνελήφθησαν δύο άτομα, ηλικίας 21 και 22 ετών με τα κίνητρα να είναι οπαδικές διαφορές.

Το συμβάν είχε λάβει χώρα στις 11 Σεπτεμβρίου και συνδέεται με την απόπειρα δολοφονίας οπαδού του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε τραυματιστεί από πυροβολισμούς χούλιγκαν ομοϊδεατών του έξω από τη Λεωφόρο, με τους συλληφθέντες να είναι φίλοι του θύματος και πίστευαν λανθασμένα ότι στην πολυκατοικία κατοικούσε ένας εκ των δραστών, ενώ στην κατοχή τους, αλλά και στα σπίτια τους η ΕΛ. ΑΣ βρήκε και κατέσχασε Μαχαίρι, πολυεργαλείο σουγιάς, επτά φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου, ζευγάρι χειροπέδες και δύο τρίφτες με υπολείμματα κάνναβης, στο σπίτι του 22χρονου, ενώ σε αυτό του 21χρονου, εντοπίστηκαν δύο σουγιάδες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags