Facebook Pixel ΑΕΚ - Αργύρης Γιαννίκης: Ψάχνει τώρα προπονητή η ΑΕΚ, τα πρώτα ονόματα - Χαμός με παίκτες και Γιαννίκη - Ο μεγάλος κίνδυνος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-01 12:28:00

Ψάχνει τώρα προπονητή η ΑΕΚ, τα πρώτα ονόματα - Χαμός με παίκτες και Γιαννίκη - Ο μεγάλος κίνδυνος!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ψάχνει τώρα προπονητή η ΑΕΚ, τα πρώτα ονόματα - Χαμός με παίκτες και Γιαννίκη - Ο μεγάλος κίνδυνος!

Οι σκέψεις του Μελισσανίδη και τι συμβαίνει στα Σπάτα τις τελευταίες ημέρες. Γιατί υπάρχει... παγωμάρα λίγες ώρες πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το πολύ κακό κλίμα εντός της ομάδας και τα πρώτα ονόματα που κυκλοφόρησαν.

Πολύ δύσκολη είναι η κατάσταση στην ΑΕΚ αυτό το διάστημα και εντελώς εγκλωβιστική, μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της Κυριακής.

 

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι έγιναν κινήσεις για να βρεθεί κάποια προσωρινή λύση για τον πάγκο και τον αντιακταστάτη του Αργύρη Γιαννίκη, αλλά μάλλον ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι σίγουρος ότι αυτή η λύση δεν είναι η κατάλληλη αυτή τη στιγμή. Πολύ περισσότερο τώρα που υπάρχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο πρόγραμμα.

 

Ποιος θα μπορούσε να είναι υπηρεσιακός αυτή την περίοδο; Ο Οφρυδόπουλος ή Παναγιωτάρας θα μπορούσαν να είναι μια λύση, αλλά γράφουμε ξανά ότι ο Μελισσανίδης δεν θεωρεί αυτή τη στιγμή ότι θα ήταν κίνηση προς τη σωστή κατεθύνση για την ομάδα, όταν υπάρχουν άλλα 10-12 παιχνίδια ακόμα στο πρόγραμμα.

 

Είναι γεγονός πάντως ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Αργύρη Γιαννίκη, κι αυτό δεν αφορά μόνο τη διοίκηση αλλά και τους παίκτες που συναναστρέφονται καθημερινά τον προπονητή. Κι αυτή είναι πολύ σημαντική παράμετρος για τα αποδυτήρια αλλά και για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

 

Γιατί υπάρχει μεγάλος φόβος να "καεί" μέρος τού υλικού της και το προσεχές καλοκαίρι να υπάρξει πρόβλημα με το υλικό της, αν και σε γενικές γραμμές φέτος είναι σε υψηλό επίπεδο. Ήδη υπάρχουν ποδοσφαιριστές τύπου Λε Ταλέκ ή Μισελέν, που ενώ έχουν το επίπεδο για να σταθεί στην ΑΕΚ, έχουν "καεί" για την ομάδα. Φυσικά για αυτό δεν φταίει μόνο ο Αργύρης Γιαννίκης, αλλά από την άλλη πλευρά φταίει και εκείνος.

 

Η επόμενη μέρα τής ομάδας είναι αβέβαιη, δεδομένου ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πώς θα κινηθεί ο Μελισσανίδης, αν και έτσι όπως είναι η κατάσταση στους Κιτρινόμαυρους δεν υπάρχει βασιλική οδός αυτή την περίοδο. Όλα δείχνουν ότι η Ένωση θα συνεχίσει μέχρι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ με τον Γιαννίκη και έπειτα κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα...


*** Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν και τα ονόματα των Δέλλα-Μανωλά, αλλά για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται. Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Γιαννίκης... μετράει ώρες και όπως σας μετέφερε το sportodog.gr, στην Ένωση ήδη ψάχνουν για τον επόμενο!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος αντίπαλος για ΑΕΚ - Συμβόλαιο 13 εκατ. σε Σάντος - Ο Δώνης... βρήκε δουλειά σε Ουζουνίδη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags