Facebook Pixel Βλάντιμιρ Πούτιν: Ραγδαίες εξελίξεις - Γνωστός προπονητής παραιτήθηκε εξαιτίας του... Πούτιν!
| 2022-03-01 17:13:00

Ραγδαίες εξελίξεις: Γνωστός προπονητής παραιτήθηκε εξαιτίας του... Πούτιν!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις: Γνωστός προπονητής παραιτήθηκε εξαιτίας του... Πούτιν!

Υπέβαλε την παραίτησή του, τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί να εργάζεται σε ομάδα της Ρωσίας, την ώρα που η χώρα πραγματοποιεί στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στον Βλάντιμιρ Πούτιν.

Βλάντιμιρ Πούτιν: Ο Μάρκους Γκίζντολ υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Λοκομοτίβ Μόσχας εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Γερμανός προπονητής τόνισε ότι δεν επιθυμεί να εργάζεται πλέον στη Ρωσία και αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα, στην οποία εργαζόταν από τις 10 Οκτωβρίου.

Ο Γκίζντολ εξαπέλυσε επίθεση στον Βλάντιμιρ Πούτιν, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Ρώσος πρόεδρος είναι υπεύθυνος για έναν επιθετικό πόλεμο, που φέρνει θάνατο και δυστυχία σε έναν ολόκληρο λαό.

«Δεν μπορώ να ακολουθήσω το πάθος μου σε μια χώρα, της οποίας ο ηγέτης είναι υπεύθυνος για έναν επιθετικό πόλεμο στη μέση της Ευρώπης. Αυτό δεν συνάδει με τις αξίες μου, γι' αυτό παραιτήθηκα από τη θέση μου ως προπονητής της Λοκομοτίβ Μόσχας με άμεση ισχύ. Δεν μπορώ να στέκομαι στο προπονητικό κέντρο στη Μόσχα, να προπονώ τους παίκτες, να απαιτώ επαγγελματισμό και μερικά χιλιόμετρα μακριά να δίνονται εντολές, οι οποίες φέρνουν μεγάλο πόνο σε έναν ολόκληρο λαό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags