Facebook Pixel Ντιναμό Κιέβου: Φοβερή ανάρτηση της Ντιναμό Κιέβου - "Ρώσοι στρατιώτες, γυρίστε πίσω και άντε γ@@@@@" (ΦΩΤΟ)
| 2022-03-01 23:04:00

Φοβερή ανάρτηση της Ντιναμό Κιέβου - "Ρώσοι στρατιώτες, γυρίστε πίσω και άντε γ@@@@@" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερή ανάρτηση της Ντιναμό Κιέβου - "Ρώσοι στρατιώτες, γυρίστε πίσω και άντε γ@@@@@" (ΦΩΤΟ)

Με άκρως εμψυχωτικές αναρτήσεις έπιασε τον Μάρτη ο ουκρανικός σύλλογος με σκοπό να ανεβάσει την ψυχολογία του λαού της χώρας στέλνοντας μήνυμα με... νόημα προς των ρωσικό στρατό.

Ντιναμό Κιέβου: Αρκετά δραστήρια είναι τις τελευταίες ημέρες η ουκρανική ομάδα προχωρώντας σε αναρτήσεις στα social media με στόχο να ανεβάσει την ψυχολογία των πολιτών στις μάχες που δίνουν απέναντι στον στρατό της Ρωσίας.

Μάλιστα την Τρίτη (1/3) οι Ουκρανοί έστειλαν μήνυμα στους Ρώσους και αφού χαρακτήρισε τους λόγους της εισβολής ο «προϊόν της νοσηρής ρωσικής προπαγάνδας», τους προέτρεψε γράφοντας «γυρίστε πίσω και άντε γα@@@@@».

«Ρώσοι στρατιώτες! Αν στην περιοχή της ουκρανίας υπάρχουν πράγματι ‘’Banderites’’ (μέλη ένωσης ακροδεξιών οργανώσεων) και άλλοι φανταστικοί χαρακτήρες της νοσηρής προπαγάνδας, τότε αυτοί είναι ολόκληρος ο πληθυσμός της Ουκρανίας. Δεν υπάρχει κανείς για να ελευθερώσετε, γυρίστε πίσω και άντε γα@@@@@. Η Ουκρανία είναι η χώρα των ελεύθερων ανθρώπων», αναφέρει η ανάρτηση της Ντιναμό Κιέβου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags