Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Τσακίρη για Σάντος και ΑΕΚ - Έχει γίνει επαφή; - Ατακάρα για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-02 14:55:00

Αποκάλυψη Τσακίρη για Σάντος και ΑΕΚ - Έχει γίνει επαφή; - Ατακάρα για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποκάλυψη Τσακίρη για Σάντος και ΑΕΚ - Έχει γίνει επαφή; - Ατακάρα για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Στην προσέγγιση της ΑΕΚ στον Σάντος (σε επίπεδο εκδήλωσης ενδιαφέροντος) και στην πεποίθηση ότι η ομάδα τουλάχιστον δεν θα φανεί τόσο αφελής με τον ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης.

ΑΕΚ: Για τον μεγάλο στόχο να ξαναφέρει τον Φερνάντο Σάντος -αλλά και τις πρώτες αλλαγές που ελπίζεται ότι θα φανούν στην ομάδα μετά την αποχώρηση Γιαννίκη- μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Συζητώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι η «Ένωση» έχει κάνει ήδη επαφή με τον Πορτογάλο, ωστόσο στην παρούσα φάση (και με τα μπαράζ του Μουντιάλ ενόψει) αφορούσε απλώς εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Σε κάθε περίπτωση, υπογράμμισε ότι εκτός του προπονητή η «Ένωση» οφείλει να προχωρήσει και σε άλλες κινήσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα, αντικαθιστώντας όσους είχαν μερίδιο ευθύνης στις αποτυχημένες αποφάσεις της τελευταίας τετραετίας.

Όσο για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, επιβεβαίωσε ότι δύσκολα θα υπάρξουν πολλές αλλαγές, ωστόσο εξέφρασε τη… μίνιμουμ προσδοκία ότι τουλάχιστον η ομάδα θα εμφανιστεί με καλύτερη ψυχολογία και όχι τόσο αφελής όσο στα προηγούμενα ματς.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags