Facebook Pixel Super League 2: Νέα ήττα για ΠΑΟΚ Β’ από Ολυμπιακό Βόλου - Έφαγε "πεντάρα" η Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-03-02 17:24:00

Νέα ήττα για ΠΑΟΚ Β’ από Ολυμπιακό Βόλου - Έφαγε "πεντάρα" η Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νέα ήττα για ΠΑΟΚ Β’ από Ολυμπιακό Βόλου - Έφαγε "πεντάρα" η Βέροια (ΒΙΝΤΕΟ)

Την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα της Super League 2 γνώρισε η Βέροια από την Αναγέννηση Καρδίτσας με 5-2, ενώ ο ΠΑΟΚ Β' υπέστη νέα ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Super League 2: Στον Α' όμιλο, ο ΠΑΟΚ Β’ υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, καθώς λύγισε με 3-1 από τον Ολυμπιακό στον Βόλο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, με τον Ξυδά να σκοράρει δις (3’, 32’) για τους γηπεδούχους και τον Φιλίποβιτς μία (44’). Οι Θεσσαλονικείς είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Παναγιώτου στο 25’.

Οι Βολιώτες πήραν έτσι βαθιά ανάσα, καθώς προσπέρασαν την Καβάλα και την έριξαν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Στον ίδιο όμιλο η πρωτοπόρος Βέροια γνώρισε βαριά ήττα με 5-2 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, αλλά δεν έπεσε από την πρώτη θέση.

Ήττα που την απομακρύνει από την κορυφή του Β΄ ομίλου της Super League 2 γνώρισε η Καλλιθέα στην Άρτα, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 13ης αγωνιστική της Super League 2.

Η αθηναϊκή ομάδα είχε την ευκαιρία να ανέβει στη δεύτερη θέση της κατάταξης και να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό (έχοντας κι ένα ματς λιγότερο), ο Καραϊσκάκης όμως την υποχρέωσε σε ήττα 1-0 και την απομάκρυνε από το όνειρο της ανόδου.

Ο Ντοναλντόνι στο 47΄ πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και έδωσε σημαντική ώθηση στην προσπάθεια των Αρτινών για παραμονή στην κατηγορία.

Σε άλλο εξ αναβολής παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, η Κηφισιά με γκολ του Σωτηράκου νίκησε 1-0 τη Ρόδο και έπιασε την ΑΕΚ Β΄ στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags