Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Σκάνε" εξελίξεις - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί, Αβράαμ - "Διπλή" πρόταση σε Βαλμπουενά
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-04 09:14:00

"Σκάνε" εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί, Αβράαμ - "Διπλή" πρόταση σε Βαλμπουενά

Sportdog Team
"Σκάνε" εξελίξεις στον Ολυμπιακό - Τι θα γίνει με Ελ Αραμπί, Αβράαμ - "Διπλή" πρόταση σε Βαλμπουενά

Στις τάξεις των Πειραιωτών "τρέχουν" για τις ανανεώσεις συμβολαίων, με αυτά των Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Παπαδόπουλου να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Ολυμπιακός: Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι συζητήσεις για την παραμονή των Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά και Αβραάμ Παπαδόπουλου στους Ερυθρόλευκους.

Σε ό,τι αφορά στον Μαροκινό επιθετικό, οι συζητήσεις επικεντρώνονται στο να βρεθεί η χρυσή τομή και να ξεπεραστεί η απόσταση που υπάρχει στο οικονομικό. Η διάρκεια δύο ετών είναι δεδομένη, όμως οι δύο πλευρές πρέπει να τα... βρουν και στο κομμάτι των ετήσιων αποδοχών, την ώρα που ο Ελ Αραμπί έχει δεχτεί κρούσεις από ομάδες του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.

Οι συζητήσεις για τον Ματιέ Βαλμπουενά θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια των πλέι-οφ της Super League και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη καταθέσει "διπλή" πρόταση στον Γάλλο: Στην μία, ο Γάλλος άσος θα συνεχίσει για ακόμα μία σεζόν στα ερυθρόλευκα, ενώ στην δεύτερη περίπτωση θα σταματήσει και θα αναλάβει άμεσα πόστο στις ακαδημίες του συλλόγου. Το οικονομικό δεν θα αποτελέσει εδώ πρόβλημα.

Τέλος, το θέμα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει τονίσει πάντως ότι επιθυμεί την παραμονή και του έμπειρου στόπερ, κυρίως για την προσφορά του στα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags