Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα: Έρχεται ανατροπή με τους βαθμούς που αφαιρέθηκαν από τον ΠΑΣ - Ατάκες που αλλάζουν τα πάντα
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-06 23:15:00

Έρχεται ανατροπή με τους βαθμούς που αφαιρέθηκαν από τον ΠΑΣ - Ατάκες που αλλάζουν τα πάντα

Sportdog Team
Έρχεται ανατροπή με τους βαθμούς που αφαιρέθηκαν από τον ΠΑΣ - Ατάκες που αλλάζουν τα πάντα

Δηλώσεις μετά τον αγώνα με τον Βόλο έκανε ο μεγαλομέτοχος των Ηπειρωτών όπου και ανέφερε τον λόγο που υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά η ομάδα θα δικαιωθεί και θα επιστραφούν οι πέντε βαθμοί.

Γιώργος Χριστοβασίλης: Την αισιοδοξία του ότι τελικά ο ΠΑΣ θα δικαιωθεί και δεν θα του αφαιρεθούν οι πέντε βαθμοί εξέφρασε σε δηλώσεις του ο μεγαλομέτοχος των Ηπειρωτών σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Βόλο.

«Πιστεύουμε πως η απόφαση την άλλη εβδομάδα θα είναι θετική για εμάς. Θα είναι κρίμα για τα παιδιά. Αγωνιστικά έχουμε 40 βαθμούς, αλλά δυστυχώς αυτή τη στιγμή είμαστε εκτός. Η παράγραφος με την οποία μας κατηγορούν δεν επιφέρει αφαίρεση βαθμών. Αν είναι σωστοί οι δικαστές, έχουμε 100% το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι. Είχαμε εφέτος πολύ καλή ομάδα, τα παιδιά προσπάθησαν. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ακόμα πιο καλή ομάδα για τα επόμενα χρόνια», είπε ο Γιώργος Χριστοβασίλης ενώ να υπενθυμίσουμε πως η απόφαση θα εκδοθεί την Τρίτη (8/3).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags