Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατακάρες Νικολογιάννη για Παλάσιος-Χατζηγιοβάνη - "Τόσους πόντους να πάρει ο ΠΑΟ στα πλέι οφ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-07 14:06:00

Ατακάρες Νικολογιάννη για Παλάσιος-Χατζηγιοβάνη - "Τόσους πόντους να πάρει ο ΠΑΟ στα πλέι οφ"

Sportdog Team
Ατακάρες Νικολογιάννη για Παλάσιος-Χατζηγιοβάνη - "Τόσους πόντους να πάρει ο ΠΑΟ στα πλέι οφ"

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού τόνισε ότι ο Παλάσιος βγήκε η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, του οποίου τα πολλά λάθη τον έφεραν στην 5η θέση και… χτύπησε καμπανάκι ενόψει πλέι οφ.

Παναθηναϊκός: MVP του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τον Σεμπάστιαν Παλάσιος στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ενώ εξήγησε και τι πρέπει να κάνει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα πλέι οφ για να εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο του χρόνου.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε χθες, ήταν υποχρεωμένος να κερδίσει και το έκανε. Αποδείχτηκε ότι ο Παλάσιος είναι ένας παίκτης που κάνει την διαφορά, ολοκληρώνει το πρωτάθλημα με δέκα γκολ και μια ασίστ. Το πιο σημαντικό είναι πως είναι παίκτης ομάδας. Δεν καταλαβαίνει από κλωτσιές, θα μαρκάρει, θα τρέξει, βγαίνει μπροστά και δεν κρύβεται. Ήμουν σίγουρος ότι θα είναι η καλύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκός όπως και αποδεικνύεται. Έβαλε δύο γκολ, είχε και την φάση στο πρώτο ημίχρονο και γενικά δημιούργησε τρομερά προβλήματα στην άμυνα του Ατρόμητου.

Η πέμπτη θέση δεν τιμάει τον Παναθηναϊκό, αδικεί τον εαυτό του, έχουν γίνει λάθη και από τον προπονητή και από τους παίκτες. Ίσως αποδειχτεί καμπάνακι για τα πλέι οφ και κάνει το αυτονόητο και να βγει στην Ευρώπη. Έχει και το Κύπελλο αλλά θα πρέπει να εξασφαλίσει την συμμετοχή του από το πρωτάθλημα. Θα πρέπει να φτάσει τους 60 πόντους για να είναι σίγουρος, να κερδίσει 18 βαθμούς στα πλέι οφ. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον τέταρτος, αν όχι τρίτος με το τέλος του πρώτου γύρου, αν θέλει να έχει τύχη», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι, αν ο Χατζηγιοβάνης παίζει όπως χθες, κανένας στο «τριφύλλι» δεν θα έχει θέμα, καθώς ήταν ουσιαστικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags