Facebook Pixel Sportdog.gr | Χάθηκε η μπάλα - Η Τότεναμ ισοπέδωσε με πεντάρα τη θλιβερή Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-07 23:57:00

Χάθηκε η μπάλα - Η Τότεναμ ισοπέδωσε με πεντάρα τη θλιβερή Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χάθηκε η μπάλα - Η Τότεναμ ισοπέδωσε με πεντάρα τη θλιβερή Έβερτον (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Χάρι Κέιν είχε κέφια, τα "Σπιρούνια" εκμεταλλεύτηκαν την τραγική εικόνα των "Ζαχαρωτών" και έφτασαν σε μια πολύ εντυπωσιακή νίκη με 5-0.

Premier League: Ο Κέιν έβαλε δύο γκολ και ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί στην PL και η Τότεναμ σκόρπισε με 5-0 την Εβερτον και κράτησε ελπίδα για την 4άδα.

Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έκανε αυτό που μπορεί να θεωρηθεί αυτονόητο κόντρα στην πολύ ντεφορμέ, Εβερτον, σε ένα ματς στο οποίο ο Χάρι Κέιν έγραψε ιστορία. Με δύο γκολ του Αγγλου οι Spurs επιβλήθηκαν με 5-0 και πλέον βρίσκονται στο -3 από την 4η θέση και την Αρσεναλ, από την οποία έχουν ένα ματς περισσότερο.

Ο Κέιν σκόραρε στο πρώτο μέρος με τελείωμα σε τετ-α-τετ και στο δεύτερο με τρομερό βολέ στην κίνηση στην απέναντι γωνία με το αριστερό και αφού έφτασε τα 176 γκολ στην Premier League, άφησε για πάντα πίσω τον Τιερί Ανρί. Πλέον έχει μπροστά του μόνο τους Λάμπαρντ (177), Αγουέρο (184), Αντι Κόουλ (187), Ρούνεϊ (208), Σίρερ (260).

Με αυτογκόλ ο Μάικλ Κιν είχε ανοίξει το σκορ, το 2-0 είχε κάνει ο Σον με πλασέ από κοντά και τον δείκτη του σκορ στο 4-0 είχε ανεβάσει ο Σέρχιο Ρεγιλόν. Σε δύσκολη θέση παραμένει η Εβερτον, που θα δώσει σκληρή μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags