Facebook Pixel Μουντιάλ 2022: "Έσκασε" τώρα: Οριστική απόφαση της FIFA για Ρωσία και Ουκρανία στο Μουντιάλ!
| 2022-03-08 22:15:00

"Έσκασε" τώρα: Οριστική απόφαση της FIFA για Ρωσία και Ουκρανία στο Μουντιάλ!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Οριστική απόφαση της FIFA για Ρωσία και Ουκρανία στο Μουντιάλ!

Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται μετά τη ρωσική στρατιωτική εισβολή, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου αποφάσισε το τι μέλλει γενέσθαι με τις δύο χώρες ενόψει του επερχόμενου Μουντιάλ.

Μουντιάλ 2022: Οριστικά εκτός τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ έμεινε η Ρωσία, αφού η FIFA αποφάσισε να δώσει στην Πολωνία την πρόκριση στον τελικό του άτυπου Final-4, με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Κατάρ.

Η Πολωνία που αρχικά ήταν να αντιμετωπίσει την Ρωσία, παίρνει άνευ αγώνα την πρόκριση στον τελικό της 29ης Μαρτίου, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Σουηδία - Τσεχία.

Όσο για την Ουκρανία, η FIFA αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης με τη Σκωτία για τα πλέι οφ, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει στις 24 Μαρτίου στη Γλασκώβη.

Όπως ανακοίνωσε η διεθνής ποδοσφαιρική συνομοσπονδία, το παιχνίδι θα «μεταφερθεί» στο διεθνές «παράθυρο» του Ιουνίου, με τον νικητή του Σκωτία-Ουκρανία να αγωνίζεται τότε, κόντρα στην ομάδα που θα προκύψει απ’ το «ζευγάρι» Αυστρία-Ουαλία (το δικό τους ματς θα διεξαχθεί κανονικά στις 24 Μαρτίου), με έπαθλο μία θέση στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στο Κατάρ.

«Ο αγώνας ανάμεσα στη Σκωτία και την Ουκρανία αναβάλλεται και μεταφέρεται για το "παράθυρο" του Ιουνίου. Αντίστοιχα και το παιχνίδι ανάμεσα στους νικητές των αγώνων Σκωτία-Ουκρανία και Ουαλία-Αυστρία, θα μεταφερθεί για εκείνη την περίοδο» ανέφερε η ανακοίνωση της FIFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτόξευση" για τον Έλληνα φορ των 3 εκατομμυρίων και 15 γκολ - Σκάει μεταγραφή - Βασικός με Πογέτ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags