Facebook Pixel Ο «Φέτφα» και το iPhone 4S
| 2011-12-13 00:11:00

Ο «Φέτφα» και το iPhone 4S

Ο «Φέτφα» και το iPhone 4S

O Aντώνης Σαούλης γράφει για το... βελτιωμένο μοντέλο του Γιάννη Φετφατζίδη, που λέγεται «Φέτφα 4s»!

Πάνω κάτω τα περισσότερα τα ξέραμε. Ο Μάρκο Πάντελιτς είναι ο καλύτερος εκτελεστής του ελληνικού πρωταθλήματος μέσα στην περιοχή. Ο Μπάλαζ Μέγιερι είναι κανονικός τερματοφύλακας με προϋποθέσεις να γίνει και ένας καλός τερματοφύλακας. Οτι το ρόστερ του Ολυμπιακού είναι τέτοιο που και χωρίς εννιά ποδοσφαιριστές μπορεί να παίρνει «διπλά» με ευκολία.

Τι δεν ξέραμε; To νέο βελτιωμένο μοντέλο του Γιάννη Φετφατζίδη. Το «Φέτφα 4S». Γιατί η αλήθεια είναι ότι τέτοιο παιχνίδι από τον Φετφατζίδη πρώτη φορά είδαμε. Ωραίες οι περσινές του ντρίμπλες και τα σλάλομ που έκανε στην αρχή της περιόδου, ακόμα πιο ωραίο το γκολ στην Μασσαλία αλλά το πρώτο του ημίχρονο στην Κέρκυρα ήταν το πιο ολοκληρωμένο του από τότε που εμφανίστηκε στην ποδοσφαιρική καθημερινότητά μας.

Ο «Φέτφα» έκανε πράγματα που δεν μας είχε συνηθίσει. Ολα μαζεμένα μέσα σε ένα 45λεπτο. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είναι για ν' αναλύσεις. Με εξαίρεση τον Μανιάτη ο οποίος τρέχει ακατάπαυστα οι υπόλοιποι έχουν κατεβάσει ταχύτητα.

Τι έκανε που δεν έχουμε ξαναδεί; Οι περισσότερες τελικές του επιλογές ήταν εξαιρετικές. Είχε ένα θέμα ο «Φέτφα» με το συγκεκριμένο κομμάτι. Οταν έφτανε έξω από την μεγάλη περιοχή ή είχε μπει σε αυτήν καθυστερούσε ή έκανε την λάθος επιλογή. Την Κυριακή; Κοντρόλ και κάθετη μισό γκολ στον Πάντελιτς. Στο δεύτερο γκολ ακόμα καλύτερη προσπάθεια. Πιέζει, κλέβει, δεν πέφτει σπριντ 20 μέτρων και την κατάλληλη στιγμή πάσα στον Τοροσίδη ο οποίος βγάζει την σέντρα για το 2-0.

Γενικότερα όμως. Παίζει την μπάλα με την μία, κάνει σωστές κινήσεις για να κυκλοφορήσει την μπάλα και θυμίζει περισσότερο Ιμπαγάσα παρά... Φετφατζίδη. Ναι δεν τελείωσε σωστά την φάση όταν έκανε εξαιρετική κάθετη κίνηση σπάζοντας το οφσάιντ. Αλλά είναι σίγουρο ότι έχει και άλλο βελτιωμένο μοντέλο ο «Φέτφα». Σε λίγο καιρό άλλωστε βγαίνει το IPad 3.

ΠΗΓΗ: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags