Facebook Pixel Άρης: Χοντρό θέμα στον Άρη πριν τα play off - Σοβαρός τραυματισμός σε βασικό παίκτη
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-10 17:30:00

Χοντρό θέμα στον Άρη πριν τα play off - Σοβαρός τραυματισμός σε βασικό παίκτη

Sportdog Team
Χοντρό θέμα στον Άρη πριν τα play off - Σοβαρός τραυματισμός σε βασικό παίκτη

Με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα συνεχίστηκε η προετοιμασία των Κίτρινων για την πρώτη αγωνιστική των play off με τον Ολυμπιακό καθώς ένας από τους βασικότερους ποδοσφαιριστές υπέστη τραυματισμό.

Άρης: Κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού υπέστη ο Ντανιέλ Μαντσίνι, κάτι που τον ανάγκασε να μείνει εκτός προπόνησης των Κίτρινων την Πέμπτη (10/3) και φυσικά να είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση της Κυριακής (13/3) με τον Ολυμπιακό.

"Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (13/03, 19:00) στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Στο σημερινό πρόγραμμα, που περιελάμβανε ενεργοποίηση, passing game, ασκήσεις τακτικής και τελειώματα φάσεων, δεν συμμετείχε ο Ντάνιελ Μαντσίνι (εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας, Γιάννη Χρίστου), καθώς υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του.

Αύριο, Παρασκευή, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)", αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags