Facebook Pixel Ποδόσφαιρο: ΣΟΚ! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διακίνηση ναρκωτικών
| 2022-03-10 18:33:00

ΣΟΚ! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διακίνηση ναρκωτικών

Sportdog Team
ΣΟΚ! Πασίγνωστος ποδοσφαιριστής ύποπτος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και διακίνηση ναρκωτικών

Απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μιας και ξένος ποδοσφαιριστής είναι ύποπτος για τρία κακουργήματα μετά από την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου!

Κουίνσι Πρόμες: Βόμβα από την Ολλανδία μιας και μέσω της telegraaf.nl ο ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας έχει σοβαρά μπλεξίματα με τις αρχές και είναι ύποπτος για τρία κακουργήματα, μιας και οι Αρχές τον έχουν στους υπόπτους μετά από μια υποκλοπή που έγινε στο κινητό του.

Πιο συγκεκριμένα ο Ολλανδός τηλεφωνούσε κάθε εβδομάδα στον ξάδερφό του, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές του Ζάανσταντ και φέρεται να συνομιλούσαν για διάφορα θέματα, με τον συγγενή του να έχει δεχθεί επίθεση από τον ποδοσφαιριστή σε πάρτι τον Ιούλιο του 2020.

Ο διεθνής Ολλανδός έγινε γνωστό από την  Εισαγγελική Υπηρεσία στο Άμστερνταμ ότι διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας επειδή μαχαίρωσε τον ξάδερφό του, ενώ μέσα από τα τηλεφωνήματα φάνηκε ότι ήθελε να τον σκοτώσει, με τις Αρχές να κάνουν λόγω ότι η οικογένειά του είχε επενδύσει χρήματα σε μια παρτίδα κοκαΐνης, περίπου τεσσάρων τόνων, που τελικά όμως κατέσχασε η αστυνομία της Αμβέρσας.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως ο Κουίνσι Πρόμες αγωνίζεται στη Σπαρτάκ Μόσχας και δεν υπάρχει ακόμη διεθνές ένταλμα σύλληψης, ωστόσο δεν αποκλείεται αυτό να βγει τις επόμενες ημέρες, με τον ίδιο να είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η ακαδημία του Άγιαξ, έχοντας παίξει με την εθνική Ολλανδίας 50 φορές.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags