Facebook Pixel Premier League: Νίκησε και τις... κυρώσεις η Τσέλσι! Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Νόριτς (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-03-11 00:08:00

Νίκησε και τις... κυρώσεις η Τσέλσι! Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Νόριτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκησε και τις... κυρώσεις η Τσέλσι! Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Νόριτς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί οι Μπλε να βιώνουν έναν... σεισμό από τις κυρώσεις της αγγλικής κυβέρνησης στο πρόσωπο του Ρομάν Αμπράμοβιτς όμως η ομάδα του Τούχελ δεν είχε πρόβλημα και κέρδισε τα Καναρίνια με 3-1 εκτός έδρας.

Premier League: Σοβαρά είναι τα πλήγματα για τους Μπλε τις τελευταίες ώρες από τις κυρώσεις της αγγλικής κυβέρνησης στο πρόσωπο του Ρομάν Αμπράμοβιτς όμως το σύνολο του Τούχελ συνεχίζει το καλό σερί που έχει περνώντας από την έδρα των Καναρινιών με 3-1.

Οι Λονδρέζοι κατάφεραν σε 14 λεπτά να... τελειώσουν τον αγώνα καθώς στο 3' άνοιξαν το σκορ με τον Τσαλόμπαχ, ενώ ο ίδιος παίκτης 11 λεπτά μετά έκανε το 2-0. Ο Πούκι στο 69' νίκησε τον Μεντί κάνοντας το 1-2, όμως στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης έκανε το τελικό 3-1.

Στις άλλες αναμετρήσεις η Νιούκαστλ αν και έχανε από την Σαουθάμπτον κατάφερε και έκανε την ανατροπή νικώντας τελικά με 1-2, ενώ η Γούλβς διέλυσε την Γουοτφορντ με 4-0 και η Άστον Βίλα με πρωταγωνιστή τον Κουτίνιο πέρασε από την έδρα της Λιντς με 0-3.

Δείτε τα highlights των αγώνων της Premier League
 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags