Facebook Pixel Αμπέλ Φερέιρα: Ο Αμπέλ Φερέιρα προκαλεί... σεισμό! Ακούγεται για πάγκο τοπ ευρωπαϊκής ομάδας
| 2022-03-11 23:24:00

Ο Αμπέλ Φερέιρα προκαλεί... σεισμό! Ακούγεται για πάγκο τοπ ευρωπαϊκής ομάδας

Sportdog Team
Ο Αμπέλ Φερέιρα προκαλεί... σεισμό! Ακούγεται για πάγκο τοπ ευρωπαϊκής ομάδας

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Παλμέιρας φαίνεται ότι εξαργυρώνει την καλή του παρουσία στον πάγκο της βραζιλιάνικης ομάδας καθώς ακούγεται έντονα ότι μπορεί να αναλάβει τα ηνία που μεγάλου ευρωπαϊκού κλαμπ.

Αμπέλ Φερέιρα: Πολύ ψηλά είναι το όνομα του Πορτογάλου τις τελευταίες μέρες τόσο στην πατρίδα του όσο και στην Βραζιλία, μιας και το όνομά του βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων να αντικαταστήσει τον Ζόρζε Ζεσούς στην Μπενφίκα, μαζί με τους Λεονάρντο Ζαρντίμ, Πάουλο Φονσέκα και Μάρκο Σίλβα,με τα τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η Παλμέιρας έχει βάλει ρήτρα 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η  globo esporte ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, που έχει συμβόλαιο με την Βερντάο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, ξέρει πως η συγκεκριμένη κίνηση θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά που θα του προσφέρουν οι Αετοί της Λισαβόνας, ενώ προς το παρών δεν έχει γίνει κουβέντα με την Παλμέιρας για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο κόσμος με ξέρει, ειδικά οι οπαδοί της Παλμέιρας, με τους οποίους μιλάω απευθείας. Ήμουν πολύ σαφής, έχω συμβόλαιο. Ξέρουμε ότι στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν, αλλά είμαι εδώ για να ακούσω τι θέλει η ομάδα και τι έχει να μου προσφέρει. Όπως λέω πάντα, όλα στην ώρα του Θεού. Ξέρετε τη σχέση που έχω με αυτούς τους παίκτες. Είναι μια πολύ δυνατή σύνδεση”, είπε χαρακτηριστικά ο Αμπέλ Φερέιρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags