Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός θέλει Καμπελά στον Ολυμπιακό - Απογοήτευση για παίκτη των 900.000 - Ψάχνουν αντικαταστάτη!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-13 10:00:00

Αυτός θέλει Καμπελά στον Ολυμπιακό - Απογοήτευση για παίκτη των 900.000 - Ψάχνουν αντικαταστάτη!

BoxtoBox
Αυτός θέλει Καμπελά στον Ολυμπιακό - Απογοήτευση για παίκτη των 900.000 - Ψάχνουν αντικαταστάτη!

Ο... έρωτας με τον Γάλλο και η πρώτη κίνηση για 11αδα ενόψει καλοκαιριού. Ποιος "πιέζει" για τον πρώην άσο της Κράσνονταρ στο Λιμάνι, το... πρόβλημα σχετικά με τη θέση που αγωνίζεται και ο ακριβοπληρωμένος βασικός ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών, που δεν έχει ικανοποιήσει.

Έχετε διαβάσει ήδη ουκ ολίγα για το θέμα Καμπελά παντού. Υπαρκτό είναι φυσικά. Μόνο που «φούντωσε» τώρα επειδή έμεινε ελεύθερος, όχι γιατί έγινε κάτι επί της ουσίας. Με τον Καμπελά έχει... έρωτα ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο. Αυτός είναι που τον έχει θέσει υπόψιν όλων στο μεγάλο λιμάνι εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Από τότε που ο πρωταθλητής αντιμετώπισε τη ρωσική ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και έκτοτε ο Μοντέστο παρακολουθεί τον Καμπελά περιμένοντας στη... γωνία.

Ωστόσο ο Καμπελά αγωνίζεται σε τετραγωνικά που ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες. Υπάρχει ο Βαλμπουενά που λογικά ανανεώνει. Υπάρχει πια ο Καρβάλιο. Θα υπάρχει ξανά ως διεκδικητής θέσης 11άδας και ο Φορτούνης που επιστρέφει. Υπάρχει και ο Αγκιμπού και σιγά σιγά έρχεται και ο Φαντιγκά. Για τον Ρόνι Λόπες δε χρειάζεται να πούμε κάτι, στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει αφού είναι δανεικός από τη Σεβίλλη. Άρα ως 10άρι, που είναι η βασική θέση του Καμπελά, χώρος δεν υπάρχει πολύς. Θα παίξει στα πλάγια; Δεν το βλέπω αλλά να το δούμε ΑΝ εν τέλει αποκτηθεί.


Το σίγουρο είναι πως αυτή τη στιγμή, κι επειδή το θέμα μας σήμερα δεν είναι ο Καμπελά, πιο μεγάλες έγνοιες έχει για άλλη θέση ο Ολυμπιακός και όχι για τα τετραγωνικά στα οποία αγωνίζεται ο Καμπελά. Για ποιά θέση; Θέλει και ρώτημα; Για τη θέση που ο υποτιθέμενος βασικός παίρνει 900 χιλ. το χρόνο και δεν δικαιολογεί την εμπειρία των 30 χρόνων του και το συμβόλαιό του με συνέπεια τη μία να δοκιμάζεται ο Ανδρούτσος και τώρα να αρχίζει η δοκιμή του Βρουσάι.

Ναι, για τη θέση του Κένι Λαλά μιλάω στο δεξί άκρο της άμυνας. Αν ο Μάριος τα... σπάσει και γίνει ο βασικός δεξιός μπακ του Ολυμπιακού θα είναι μια πολύ ευτυχής εξέλιξη. Μεταξύ μας, ο Μάριος έχει όλο το πακέτο για να τα καταφέρει, αρκεί να το πιστέψει και να το θελήσει να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο για να είναι σίγουρος, θ' αρχίσει σύντομα να τσεκάρει τις λίστες των δεξιών μπακ. Πιθανότατα θα... ανασύρει παλιούς στόχους, ίσως πάει σε καινούργιους. Το σίγουρο είναι πως η θέση του δεξιού μπακ είναι εκείνη που αυτή τη στιγμή μοιάζει η θέση που δημιουργεί το ψάξιμο. Ψάξιμο εντός του υπάρχοντος ρόστερ (Βρουσάι) και πιθανότατα σύντομα στην αγορά.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θέλει να ξεπεράσει Κόκκαλη ο Μαρινάκης - Χαμένος ο ΠΑΟΚ - Βαριά άρρωστη η ΑΕΚ, θα τα χάσει όλα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags