Facebook Pixel Μπαρτσελόνα: Ξέσπασμα με 4άρα για τη Μπάρτσα - Η Οσασούνα πλήρωσε τα σπασμένα της Γαλατά (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-14 00:08:00

Ξέσπασμα με 4άρα για τη Μπάρτσα - Η Οσασούνα πλήρωσε τα σπασμένα της Γαλατά (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξέσπασμα με 4άρα για τη Μπάρτσα - Η Οσασούνα πλήρωσε τα σπασμένα της Γαλατά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το 0-0 με τους Τούρκους στο Europa League, οι Μπλαουγκράνα αντέδρασαν και διέλυσαν με 4-0 την Οσασούνα, κάνοντας νέο μεγάλο βήμα για να βγουν στο Champions League.

Μπαρτσελόνα: Μία εβδομάδα πριν το Clasico (20/03) με την Ρεάλ Μαδρίτης και τρεις ημέρες μετά το 0-0 με την Γαλατασαράι στο Europa League, η Μπαρτσελόνα έκανε προπόνηση με την Οσασούνα στο «Καμπ Νόου» (4-0), έφτασε τις 5 νίκες στα 6 τελευταία ματς που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις και διατήρησε το προβάδισμα για την 4η θέση (έχει και ματς λιγότερο) έναντι των υπολοίπων διεκδικητών της (Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπέτις).

Η «σεμνή τελετή» στην Βαρκελώνη είχε τελειώσει πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, με την ομάδα του Τσάβι να προηγείται με 3-0 χάρις στα δύο γκολ του Τόρες κι αυτό του Ομπαμεγιάνγκ στο 27΄. 

Όπως ήταν επόμενο στη συνέχεια οι «μπλαουγκράνα» «κατέβασαν ταχύτητα», έτσι ώστε να κρατήσει δυνάμεις ενόψει της ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης στις 17/03, όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στους "8" του Europa League. Ωστόσο, κατάφεραν να πετύχουν και τέταρτο γκολ με τον Πούιγ στο 75΄, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags