Facebook Pixel Παρί Σεντ Ζερμέν: Είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα στην Παρί - Δύο τοπ παίκτες ετοιμάζονται για έξοδο - Δεν είναι ο Μέσι
| 2022-03-14 21:11:00

Είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα στην Παρί - Δύο τοπ παίκτες ετοιμάζονται για έξοδο - Δεν είναι ο Μέσι

Sportdog Team
Είναι μια... ωραία ατμόσφαιρα στην Παρί - Δύο τοπ παίκτες ετοιμάζονται για έξοδο - Δεν είναι ο Μέσι

Οι εξελίξεις στην γαλλική ομάδα είναι ραγδαίες λόγω των αντιδράσεων των οπαδών μετά τον αποκλεισμό από την Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League με τοπ ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από το Παρίσι.

Παρί Σεντ Ζερμέν: Πολύ άσχημη είναι η κατάσταση στην γαλλική ομάδα μετά τον αποκλεισμό από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League με τους οπαδούς να... βράζουν κατά της διοίκησης και των παικτών με τα ρεπορτάζ από την ισπανική AS να αναφέρουν πως Νεϊμάρ και Σέρχιο Ράμος σκέφτονται σοβαρά να αποχωρήσουν από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. 

Αυτό βέβαια ειδικά για τον Βραζιλιάνο μόνο εύκολο δεν είναι μιας και  αυτή τη στιγμή ελάχιστες είναι ομάδες που μπορούν να πλησιάσουν τον μισθό που παίρνει αυτή τη στιγμή στους Παριζιάνους, ενώ στην περίπτωση του Ισπανού τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού έχει παίξει ελάχιστα στην Παρί Σεντ Ζερμέν λόγω των πολλών τραυματισμών του και δεν δέθηκε καθόλου με την ομάδα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags