Facebook Pixel ΕΠΟ: Αποφασισμένη για αλλαγή στο ποδόσφαιρο η ΕΠΟ - Αυτή είναι η απόφαση που θα πιέσει την Super League
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-15 17:50:00

Αποφασισμένη για αλλαγή στο ποδόσφαιρο η ΕΠΟ - Αυτή είναι η απόφαση που θα πιέσει την Super League

Sportdog Team
Αποφασισμένη για αλλαγή στο ποδόσφαιρο η ΕΠΟ - Αυτή είναι η απόφαση που θα πιέσει την Super League

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Παναγιώτης Δημητρίου, όπου και αναφέρθηκε στην πρόταση της Ομοσπονδίας για την ύπαρξη τεσσάρων Ελλήνων παικτών στις ενδεκάδες των ομάδων της Super League.

Παναγιώτης Δημητρίου: Για την πρόταση να υπάρχουν τέσσερις Έλληνες παίκτες σε κάθε ενδεκάδα ελληνικού συλλόγου μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Είναι μια απόφαση προσωπική. Πιστεύω ότι φτάσαμε σε απροχώρητο σημείο. Δεν είναι δυνατόν να βλέπουμε έναν ή δύο ή και κανέναν παίκτη ανάμεσα στους 22 που παίζουν σε έναν αγώνα. Εμείς πιστεύουμε ότι για να έχουμε επιτυχία στην Εθνική και στις ελληνικές ομάδες πρέπει η πλειονότητα να είναι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δείτε το, όποτε είχαμε πολλές επιτυχίες είχαμε και Έλληνες ποδοσφαιριστές. Τα τρία σωματεία που υπήρχαν χθες την είδαν με σκεπτικισμό και επιφυλάξεις. Το επιχείρημα τους ήταν αν το επιτρέπει το διεθνές γήπεδο ή αν είναι σωστή η πρόταση. Πιστεύω ότι θα το σκεφτούν».

Για τις επιφυλάξεις των μεγάλων: «Πιστεύω ότι θα τους πείσουμε ότι έχουμε δίκιο. Θα πιέσουμε πολύ. Δεν θα κάνουμε πίσω. Θα πολεμήσουμε μέχρι τέλους», είπε ο Παναγιώτης Δημητρίου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags