Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο 16χρονος φορ του ΠΑΟΚ… τρέλανε τον Άγιαξ - "Ανώτερο πρότζεκτ από Τζόλη" - Τον "έδεσε" ο Ιβάν!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-15 23:15:00

Ο 16χρονος φορ του ΠΑΟΚ… τρέλανε τον Άγιαξ - "Ανώτερο πρότζεκτ από Τζόλη" - Τον "έδεσε" ο Ιβάν!

GOALάρες by Εvaggelistis
Ο 16χρονος φορ του ΠΑΟΚ… τρέλανε τον Άγιαξ - "Ανώτερο πρότζεκτ από Τζόλη" - Τον "έδεσε" ο Ιβάν!

Γιατί μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τα 16 εκατ. ο... Ολλανδός! Το Sportdog.gr παρουσιάει το νέο μεγάλο ταλέντου Δικεφάλου που ήδη προκαλεί ντόρο εντός κι εκτός συννόρων. Η σύγκριση με τον Χρήστο Τζόλη και τα σχόλια ανθρώπου του "Αίαντα" για τα προσόντα του. Θα τον... θαυμάσουμε και στον τελικό της Τετάρτης με τον Άρη!

Έχουμε τελικό του πρωταθλήματος Super League K17,  ΠΑΟΚ - Αρης, με τηλεοπτική κάλυψη από την Nova και ο "Ευαγγελιστής" προσφέρει το καλύτερο... ποδοσσφαιρικό/ παρασκηνιακό ορντέβρ που έχει ονοματεπώνυμο. Αυτό του Στέφανου Τζίμα.

Για τον οποίο οι επαγγελματίες της πιάτσας εκτιμούν πως θα πάει περισσότερα λεφτά στον "δικέφαλο" από τον Tζόλη ενώ πρόσφατα προβεβλημένος σκάουτ του Άγιαξ έλεγε για τον πιτσιρικά πως κανονικά θα έπρεπε να είναι... Ολλανδός ( με τα χαρακτηριστικά, το ταλέντο, το στυλ που διαθέτει)!

Όσοι, λοιπόν, δεν γνωρίζουν τον Τζίμα μπορούν να τον ... ανακαλύψουν στο αυριανό (16/3) ντέρμπι/ Τελικό που γίνεται στον Βόλο. Μιλάμε όντως για έναν αυθεντικό super talent, που ήδη απασχολεί την διεθνή πιάτσα scouts και μάλιστα τον σκανάρουν ακόμη και μεγάλα κλάμπ απο Ολλανδία, Ιταλία, Γερμανία.

Γεννημένος τον Γενάρη του 2006, σέντερ φορ που μπορεί να παίξει και στα άκρα (βασικά αριστερά, συγκλίνοντας προς τα μέσα), θεωρείται στην Ελλάδα ο καλύτερος παίκτης/μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του!!

Ο 16χρονος φορ στον ημιτελικό της Κυριακής, στο "Πανθεσσαλικό", κόντρα στον Ατρόμητο (προκρίθηκε στο φαιναλ φορ κάνοντας την έκπληξη κι αφήνοντας πίσω του Ολυμπιακό/Παναθηναϊκό), σημείωσε δυο γκολ, έβγαλε και μια ασίστ. Ουσιαστικά καθόρισε την τύχη της αναμέτρησης, αν και ο ΠΑΟΚ με την πολύ δυνατή ομάδα που ξεχειλίζει κι απο ατομική ποιότητα, εξαρχής ήταν το μεγάλο φαβορί.

Ο Τζήμας πάντως πιστοποίησε πως είναι "ο καλύτερος 6άρης", αν και ηλικιακά ήταν ο μικρότερος μέσα στο γήπεδο. Μιλάμε για ένα 16χρονο φορ γρήγορο και συνάμα δυνατό, εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια, που δουλεύει με την ίδια ευχέρεια δεξί κι αριστερό, ψηλός με καλή σωματοδομή ("θηριάκι") και πολύ καλές εκτελέσεις!!!

Όπως μας μεταφέρθηκε από την ελληνική πιάτσα agents, ο Οργανισμός ΠΑΟΚ τον θεωρεί ανώτερο πρότζεκτ από τον Τζόλη. Θυμίζω πως ο τελευταίος που πολύ γρήγορα ανέβηκε απο τις ομάδες των υποδομών στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και έκανε τεράστιο θόρυβο, έφυγε/πουλήθηκε πριν καν κλείσει τα 20του χρόνια στην Πρέμιερ Λιγκ, φέρνοντας κοντά στα 12.000.000 ευρώ στον "δικέφαλο"!

Αντιλαμβάνεστε , λοιπόν, την προοπτική για τον 16χρονο Τζήμα, όταν (δικαίως σύμφωνα με τους ειδικούς της πιάτσας) μπαίνει η ετικέτα : "πρότζεκτ ανώτερο του Τζόλη"! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως μόλις τον περασμένο Γενάρη ο ΠΑΟΚ φρόντισε να τον δέσει με νέο, καλύτερο, επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2024 (λίγο πριν κλείσει, τότε, τα 19 του χρόνια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ - "Απαντάει" σε Μελισσανίδη ο Σαββίδης - Ρίχνει τώρα χρήμα για... Κριχόβιακ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags