Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φτιάχνει" οπαδούς ο Νικολακόπουλος - Ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει παικταράδες λόγω... Καμπελά!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 00:05:00

"Φτιάχνει" οπαδούς ο Νικολακόπουλος - Ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει παικταράδες λόγω... Καμπελά!

Sportdog Team
"Φτιάχνει" οπαδούς ο Νικολακόπουλος - Ο Ολυμπιακός μπορεί να φέρει παικταράδες λόγω... Καμπελά!

Η ανάλυση-φωτιά του έμπειρου ρεπόρτερ, που... ανοίγει την όρεξη των φιλάθλων, όχι μόνο για τον Γάλλο σούπερ σταρ αλλά και για άλλα μεγάλα ονόματα. Ατάκες και για Παπασταθόπουλο-Μανωλά.

Ολυμπιακός: Σε δύο θέματα για τον Ολυμπιακό στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας μίλησε για τις δηλώσεις που έκανε ο Ρεμί Καμπελά για τους Πειραιώτες στην Εκίπ, σχολιάζοντας ότι αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τον σύλλογο, ακόμα και για άλλους παίκτες-υποψήφιους στόχους (ιδίως από τη γαλλική αγορά)

Στη συνέχεια, σχολίασε τη μη κλήση στην Εθνική Ελλάδας του Παπασταθόπουλου και του Μανωλά, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι μία καλή εξέλιξη για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Ο Σωκράτης οδεύει στα 34 και μία επιβάρυνση από την Εθνική σίγουρα δεν θα ήταν καλή για τις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό, ενώ ο Μανωλάς που πάει στα 31, βρίσκεται σε μία περίοδο στην οποία προσπαθεί πολύ να βρει πάλι τον καλό του εαυτό και για εκείνον νομίζω ότι είναι το καλύτερο που θα μείνει στο Ρέντη και θα προπονηθεί με την ομάδα του, παρά να έτρεχε στην Εθνική», ήταν το σχόλιό του.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags