Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρία προβλήματα για Οφρυδόπουλο πριν τον ΠΑΟΚ! Έξω Γκαρσία, Λε Ταλέκ, Σβάρνας
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 15:56:00

Τρία προβλήματα για Οφρυδόπουλο πριν τον ΠΑΟΚ! Έξω Γκαρσία, Λε Ταλέκ, Σβάρνας

Sportdog Team
Τρία προβλήματα για Οφρυδόπουλο πριν τον ΠΑΟΚ! Έξω Γκαρσία, Λε Ταλέκ, Σβάρνας

Οι τρεις παίκτες ταλαιπωρούνται από ίωση.

ΑΕΚ: Τρία προβλήματα για Οφρυδόπουλο πριν τον ΠΑΟΚ! Έξω Γκαρσία, Λε Ταλέκ, Σβάρνας. Οι τρεις παίκτες ταλαιπωρούνται από ίωση.

Με εμπόδια συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μπορεί Αραούχο, Άμραμπατ και Σιμόες που την Τετάρτη έκαναν αποφόρτιση και σήμερα να μπηκαν στο κανονικό πρόγραμμα, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος όμως αποκόμισε τρία νέα προβλήματα.

Ο λόγος για τους Λιβάι Γκαρσία, Νταμιέν Λε Ταλέκ και Στράτο Σβάρνα, οι οποίοι βγήκαν εκτός προπονήσεων, λόγω ίωσης! Η αλήθεια είναι, ότι στο άκουσμα της είδησης, ο νους όλων αυτήν την εποχή πηγαίνει στον κορωνοϊό. Ωστόσο η περίπτωση των τριών ποδοσφαιριστών δεν σχετίζεται με τη μάστιγα που ταλανίζει τον πλανήτη εδώ και δύο χρόνια.

Εξάλλου η ίωση έχει χτυπήσει και άλλες ομάδες της Super League όπως ο Παναθηναϊκός (ταλαιπωρείται ο Γκατσίνοβιτς). Η πορεία της ανάρρωσή τους θα δείξει για το αν οι τρεις ποδοσφαιριστές της Ένωσης θα είναι έτοιμοι στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Προφανώς γίνεται μάχη με τον χρόνο ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Πάνω απ' όλα όμως προέχει η υγεία των ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags