Facebook Pixel Άρης: Για αυτό έχουν τρελαθεί όλοι στον Άρη με τον Μπούργκος - Τα άλλαξε όλα με τους παίκτες
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 22:47:00

Για αυτό έχουν τρελαθεί όλοι στον Άρη με τον Μπούργκος - Τα άλλαξε όλα με τους παίκτες

Sportdog Team
Για αυτό έχουν τρελαθεί όλοι στον Άρη με τον Μπούργκος - Τα άλλαξε όλα με τους παίκτες

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πολύ γνωστός τεχνικός όπου και έχει περάσει από τον πάγκο των Κίτρινων και αναφέρθηκε στον Αργεντίνο τεχνικό και τις αλλαγές που έχει κάνει τον τελευταίο καιρό στην ομάδα.

Σούλης Παπαδόπουλος: Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πολύ γνωστός τεχνικός και πρώην των Κίτρινων, μιλώντας για τους Έλληνες παίκτες, τον Άρη αλλά και την Παναχαϊκή.

Για την πρόταση με τους 4 Έλληνες στις ενδεκάδες:

«Στην Ελλάδα μάθαμε μόνο να κερδίζουμε το παιχνίδι. Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να βάζουμε νέους Έλληνες παίκτες. Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο. Το θέμα είναι να τους εμπιστευτείς και να υπάρχει ένας στόχος, όχι απλά να μπουν να παίξουν. Πρέπει να μάθουν να αντέξουν στην πίεση και όχι να μπαίνουν μόνο 4-5 λεπτά».

Για το αν υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες:

«Η Ελλάδα πάντα είχε ταλέντο. Η Εθνική μας είχε δείξει το δρόμο με την κατάκτηση αλλά δεν τον εκμεταλλευτήκαμε».

Για τη Γ' εθνική:

«Στην Γ' εθνική πρέπει υποχρεωτικά να έχεις 5 παιδιά κάτω των 20. Δεν είναι σωστό. Γιατί έτσι δεν έχουν κίνητρο να πάρουν τους καλύτερους, αναγκαστικά τους παίρνουμε. Θα έπρεπε καλύτερα να υπήρχε νόμος, να παίζουν 3 στη βασική ενδεκάδα».

Για τον Άρη και το τι άλλαξε ο Μπούργος: 

«Οι ίδιοι παίκτες και ίδια ομάδα είναι. Πλέον ο προπονητής δείχνει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές τους. Τους βλέπω πιο ελεύθερους, σαν να έχουν ξεμπουκώσει. Του Μπούργος του αρέσει η επιθετική άμυνα, για να κλέψει μπάλες. Όταν το κάνει, πηγαίνει σε άμεση επίθεση. Αυτό δίνει τη δυνατότητα να πιάνει τις άμυνες στον «ύπνο». 

Για την Παναχαϊκή:

«Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Τώρα είμαστε πρώτοι με δύο βαθμούς διαφορά. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Αυτή την στιγμή ο σύλλογος δουλεύει πολύ καλά. Δουλεύει επαγγελματικά και έχει καλούς ποδοσφαιριστές», είπε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags