Facebook Pixel Γάνδη - ΠΑΟΚ: Έτοιμος για μάχη ο Λουτσέσκου - Αυτοί αντικαθιστούν Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς - Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-17 20:46:00

Έτοιμος για μάχη ο Λουτσέσκου - Αυτοί αντικαθιστούν Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς - Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Έτοιμος για μάχη ο Λουτσέσκου - Αυτοί αντικαθιστούν Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς - Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Ρουμάνου προπονητή του ΠΑΟΚ για τη μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γάνδη στο Βέλγιο. Πώς θα καλύψει τις σημαντικές απουσίες του Δικεφάλου του Βορρά.

Γάνδη - ΠΑΟΚ: Οι Σβαμπ και Μουργκ παίρνουν τη θέση των τιμωρημένων Κούρτιτς και Ζίβκοβιτς αντίστοιχα, στην αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου.

Στο 4-2-3-1 του Ραζβάν Λουτσέσκου θα καθίσει ο Πασχαλάκης, με τετράδα στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους, Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια. Το δίδυμο των κεντρικών χαφ θα αποτελείται από τους Τσιγγάρα-Σβαμπ, με τον Αουγκούστο σε πιο προωθημένο ρόλο. Μπίσεσβαρ και Μουργκ θα βρεθούν στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Άκπομ να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τον ΠΑΟΚ.

Συνοπτικά η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Άκπομ.

Στον πάγκο: Ταλιχμανίδης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Μιχάι, Τέιλορ, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Μιτρίτσα, Τσόλακ, Σοάρες, Κούτσιας, Κουλιεράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημοσίευμα βόμβα! Χάνει τον παιχταρά ο ΠΑΟΚ - Κλείνει σε ομάδα έκπληξη

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags