Facebook Pixel Γιάννης Μιχαηλίδης: Φτιαγμένος για την πρόκριση με Μαρσέιγ ο Μιχαηλίδης - Έτσι έζησε τον αγώνα με Γάνδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-18 19:24:00

Φτιαγμένος για την πρόκριση με Μαρσέιγ ο Μιχαηλίδης - Έτσι έζησε τον αγώνα με Γάνδη

Sportdog Team
Φτιαγμένος για την πρόκριση με Μαρσέιγ ο Μιχαηλίδης - Έτσι έζησε τον αγώνα με Γάνδη

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote έκανε ο Έλληνας αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά, ο οποίος πριν λίγες μέρες υπέστη ρήξη χιαστών αναφέροντας το πως έζησε την πρόκριση απέναντι στους Βέλγους και στις σκέψεις του για τους αγώνες με τους Γάλλους.

Γιάννης Μιχαηλίδης: Ο Έλληνας αμυντικός του ΠΑΟΚ ήταν από τους μεγάλους απόντες στον αγώνα με την Γάνδη, με τον ίδιο να μιλάει στην κάμερα της Cosmote και να μιλάει για το πως έζησε την πρόκριση από μακριά και για τις σκέψεις του ενόψει των αναμετρήσεων με την Μαρσέιγ.

«Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση, ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Θα ήθελα να είμαι στη Γάνδη αλλά ο τραυματισμός μου είναι δύσκολος. Είμαι χαρούμενος που πέρασαν… για τον Χάρη, τι να πω,  είναι το δωμάτιο μου, συγκινήθηκα μετά από αυτό το στιγμιότυπο…»

Για το πως είναι μετά τον τραυματισμό του:

«Το πόδι μου δεν είναι και τόσο καλά, τώρα έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Έχω ένα Γολγοθά μπροστά μου, θα δουλέψω και έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου, ότι θα επιστρέψω πιο δυνατός. Είμαι σίγουρα στους έξι μήνες εκτός, αναλόγως πως θα αντιδράσει το πόδι μου, το σημαντικό όμως είναι να είμαι καλά».

Για το αν ήταν αισιόδοξος για τον αγώνα με τη Γάνδη:

«Υπάρχει εμπιστοσύνη από τον έναν στον άλλον και στον προπονητή. Ήταν δύσκολο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, δουλέψαμε όμως πάρα πολύ. Ήταν μια ιστορική βραδιά, ήμασταν 100% αποφασισμένοι για την πρόκριση. Όταν είσαι από έξω αγχώνεσαι περισσότερο, μπήκαμε όμως πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και δε δώσαμε στον αντίπαλο ευκαιρία να αντιδράσει».

Για την ψυχολογία της ομάδας και το πόσο έχει συμβάλλει ο Λουτσέσκου:

«Περάσαμε δύσκολα για ένα διάστημα, με κακά αποτελέσματα, αλλά αυτό κάνει τις ομάδες πιο δυνατές. Βοήθησε πολύ και ο  προπονητής, πόσο ψυχολογία θα δώσει σε κάθε παίκτη. Για μένα είναι 60-40 η ψυχολογία, είναι σημαντικό κομμάτι. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα και ήταν θέμα χρόνου πότε θα αντιδρούσαμε. Όσο για τον Βιεϊρίνια, αυτό είναι  κάτι που δεν το βλέπεις συχνά, είναι ηγέτης, σημαία, και οι μικροί μαθαίνουμε από αυτόν».

Για το ποιον αντίπαλο θα ήθελε για την επόμενη φάση του Conference League:

«Θα διάλεγα τη Ρόμα, είναι καλό να έρχονται δυνατές ομάδες, μας αρέσουν οι προκλήσεις θα διαλέξω τη Φέγενορντ γιατί την είχαμε αντιμετωπίσει στην προετοιμασία και δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Μας αρέσει να παίρνουμε δύσκολες προκρίσεις.  Σε αυτή τη φάση δεν μπορώ να πω ότι μια ομάδα μπορεί να κάνει πιο καλό παιχνίδι στην Τούμπα από μια άλλη».

Για την αλλαγή στη θέση του:

«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή μου κακοφάνηκε, γιατί μου αρέσει να σκοράρω, αλλά δούλεψα πολύ, δεν ήξερα τη θέση. Και με αυτόν τον προπονητή εξελίχθηκα πολύ και θέλω να του πω ένα ευχαριστώ».

Για την κλήρωση με τη Μαρσέιγ:

«Ανεξαρτήτως αντιπάλου σε αυτή τη φάση θα αντιμετωπίζαμε σίγουρα ποιοτική ομάδα, αποφύγαμε τα χειρότερα και το σημαντικό είναι ότι αν περάσουμε τη Μαρσέιγ, στον ημιτελικό είναι βατή η κλήρωση. Δεν φοβόμαστε κανένα, είναι μια ομάδα όπως κι εμείς και είναι 50-50.  Υπάρχει ποιότητα στη Μαρσέιγ, έχουν παραστάσεις με μεγάλες ομάδες, αλλά και εμείς εξίσου καλούς παίκτες για να ανταποκριθούμε αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι. Η Παρί πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν λέει και κάτι»

Για αν θα μπορέσει να κάνει το ταξίδι στη Μασσαλία:

«Αν θα έχω τελειώσει το χειρουργείο θα ταξιδέψω», είπε ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags