Facebook Pixel Ξάνθη - ΠΑΟΚ: "Ξεγυρισμένη" τριάρα από Ξάνθη στον ΠΑΟΚ Β’ - Ακυρώθηκε απίθανη γκολάρα με τακουνάκι (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-03-20 19:09:00

"Ξεγυρισμένη" τριάρα από Ξάνθη στον ΠΑΟΚ Β’ - Ακυρώθηκε απίθανη γκολάρα με τακουνάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ξεγυρισμένη" τριάρα από Ξάνθη στον ΠΑΟΚ Β’ - Ακυρώθηκε απίθανη γκολάρα με τακουνάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Με εντυπωσιακό τρόπο η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ Β με 3-0, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αλί Μπαμπά που σημείωσε δύο γκολ.

Ξάνθη - ΠΑΟΚ: Ο Αλί Μπαμπά με δύο γκολ και ο Γκόμεζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έβαλαν την σφραγίδα τους στη νίκη της Ξάνθης επί του ΠΑΟΚ Β', που σηματοδότησε την επιστροφή των Θρακιωτών στα επιτυχή αποτελέσματα μετά από πέντε ματς.

Διαβάστε ΕΔΩ τι συνέβη στα ματς της Superleague 2 που ολοκληρώθηκαν νωρίτερα.

Το ματς

Η Ξάνθη μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι στην αναμέτρηση αφού στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες με Τσιλιγγίρη και Αλί Μπαμπά, με τον ΠΑΟΚ Β να απαντά στις ευκαιρίες με τον Τσοπούρογλου στο 7ο λεπτό.

Στο 11' ο ΠΑΟΚ Β απείλησε ξανά με τον Τζίμα, όμως ο Ίτσο απέκρουσε το σουτ και στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, με τον Αλί Μπαμπά να πιάνει δυνατό πλασέ στη κίνηση, νικώντας τον Μπουργάνη, για το 1-0 της Ξάνθης.

Οι Θρακιώτες, μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα... άγγιξαν το 2-0, με τον Διαμαντόπουλο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, με την Ξάνθη να συνεχίζει την πίεσή της για δεύτερο γκολ, όμως το 1-0 έμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 65' ο Διαμαντόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εντυπωσιακό τακουνάκι, ωστόσο το τέρμα ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Μπουργάνη.

Στο 72ο λεπτό ο Γκόμεζ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, άνοιξε λογαριασμό στην Betsson Super League 2 και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0, ενώ στο 87' ήρθε το... κερασάκι στην τούρτα, με τον Αλί Μπαμπά να σημειώνει δεύτερο προσωπικό τέρμα, «γράφοντας» το τελικό 3-0.

Ξάνθη (Ανυφαντάκης):  Ίτσο (46′ λ.τ Γιακουμής), Μιχαήλ, Παπάζογλου, Τσιλιγγίρης, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης (85′ Τζανακάκης), Διαμαντόπουλος (69′ Δόρης), Ουνγιαλίδης, Τσέλιος (90′ Τσελεμπάκης), Αλί Μπαμπά (90′ Δημητριάδης), Γκόμεζ.

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Μπουργάνης, Αποστολόπουλος, Μανωλιούδης (46′ Ουεντραόγκο), Παναγιώτου, Τάχατος, Σαλαμούρας, Μελετίδης (46′ Τσαούσης), Τσοπούρογλου (60′ Καλουτσικίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (73′ Σπυρίδης), Πανίδης (46′ Κούτσιας).

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags