Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Φωτιές" για Μαρτίνς - "Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζει τον Μαντί - Πόσο χειρότερος είναι ο Κούντε;"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-21 14:29:00

"Φωτιές" για Μαρτίνς: "Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζει τον Μαντί - Πόσο χειρότερος είναι ο Κούντε;"

Sportdog Team
"Φωτιές" για Μαρτίνς: "Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζει τον Μαντί - Πόσο χειρότερος είναι ο Κούντε;"

Ρεπόρτερ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ στους Ζωσιμάδες και στάθηκε στην κακή εικόνα της ομάδας και στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Καθησυχαστικά είναι τα νέα για τον τραυματισμό του Παπ Αμπού Σισέ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες (1-1).

«Οι εξετάσεις που έκανε είναι καθαρές και από σήμερα θα ενσωματωθεί στην εθνική Σενεγάλης», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Παράλληλα, καυτηρίασε την εικόνα του Ολυμπιακού στο 1-1 με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. «Όταν παίζεις με τη φωτιά, κάποια στιγμή θα καείς. Για ένα ακόμη ματς ο Ολυμπιακός προηγήθηκε και δεν πήγε να καθαρίσει το παιχνίδι. Αυτή τη φορά το πλήρωσε, όπως είχε συμβεί και με τον Άρη. Κάποια στιγμή θα άρχιζε να το πληρώνει. Ο Μαρτίνς έκανε το ρεκόρ, αλλά έχει τις ευθύνες του. Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει σε παίκτες που είναι κακοί, όπως ο φετινός Μαντί Καμαρά. Δεν μπορώ να θυμηθώ μια καλή του εμφάνιση φέτος. Πόσο χειρότερος να είναι ο Κούντε;», είπε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags