Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό ξύλο σε ματς στην Εύβοια - "Μας έλεγαν πως θα μας σφάξουν και δεν θα φύγουμε ζωντανοί" (Vid)
| 2022-03-21 18:32:00

Τρελό ξύλο σε ματς στην Εύβοια - "Μας έλεγαν πως θα μας σφάξουν και δεν θα φύγουμε ζωντανοί" (Vid)

Sportdog Team
Τρελό ξύλο σε ματς στην Εύβοια - "Μας έλεγαν πως θα μας σφάξουν και δεν θα φύγουμε ζωντανοί" (Vid)

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από ποδοσφαιριστή που βρέθηκε στο παιχνίδι, όπου έγιναν αίσχη!

Απίστευτες σκηνές έλαβαν χώρα στον αγώνα της Γ΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Εύβοιας ανάμεσα στον Πισσώνα και τον Ρωμαϊκό, όπου υπήρξαν μεγάλης έκτασης επεισόδια και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας προκειμένου να ολοκληρωθεί το ματς.

Στο σημείο χρειάστηκε να επέμβουν άμεσα ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο αγώνας, ο οποίος βρήκε νικητή τον Πισσώνα με 3-1. Για αυτό τον λόγο το sportdog.gr ήρθε σε επικοινωνία με μέλος της ομάδας των γηπεδούχων, ο οποίος μας διηγήθηκε με λεπτομέρειες την προσωπική του εμπειρία.

Δείτε αναλυτικά όσα μας είπε:

«Κυριακή σήμερα,ημέρα για μπάλα,κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτή τη μέρα.

Ημέρα ντέρμπι,ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο της βαθμολογίας,για μια θέση στην κορυφή.

Η ομάδα μας 6 βαθμούς μπροστά,θέλαμε αυτή τη νίκη για να αυξήσουμε τη διαφορά και να βάλουμε τις βάσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Φτάσαμε στο γήπεδο. ξεκινήσαμε το ζέσταμα. Η αναμέτρηση διεξήχθη με τους φιλάθλους να έχουν έρθει μαζικά από την αντίπαλη ομάδα, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, από τη στιγμή που η θερμοκρασία με το ζόρι έφτανε τον ένα βαθμό, ενώ υπήρχε και χιονόπτωση.

Όλα έδειχναν ότι η κατάσταση θα ξέφευγε από το 3΄, όταν η ομάδα του Ρομαϊκού προηγήθηκε στο σκορ, μιας και ακουγόντουσαν χυδαιότητες και απειλές από την εξέδρα. Παρόλα αυτά μέσα σε 10΄ καταφέραμε και γυρίσαμε το παιχνίδι σε 2-1 και εκεί άρχισε να ξεφεύγει το πράγμα ακόμη περισσότερο, αφού τα μαρκαρίσματα δυνάμωναν και η ένταση αυξανόταν.

Εμεις σαν γηπεδούχοι νιώσαμε πως παίζουμε στην πιο σκληρή έδρα.Κάθε επαφή με αντίπαλο περιελάμβανε και ένα απειλητικο μήνυμα για τις ζωές μας, λέγοντας πως θα μας... σφάξουν και πως δεν θα φύγουμε ζωντανοί από το γήπεδο.

Οσο περνούσε η ώρα η κατάσταση άρχισε να χειροτερεύει με ρίψεις μπουκαλιών και πέτρες. Ο διαιτητής έκανε πολλές παρατηρήσεις, μιας και ακόμη και αυτοί άρχισαν να φοβούνται για την σωματική ακεραιότητα τους. Φτάσαμε, λοιπόν, στο 89' λεπτό και κάνουμε το 3-1 και φίλαθλοι των φιλοξενούμενων εισέβαλαν στο γήπεδο μας με κοτρόνες στα χέρια και χτυπούσαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Μάλιστα έβγαλαν μέχρι και τα σημαιάκια και μας κυνηγούσαν λέγοντας πως θα μας... τραυματίσουν πολύ άσχημα.

Αρκετοί συμπαίχτες μας πήγαν στο νοσοκομείο,δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε με τίποτα όλο αυτό που βιώναμε εκείνη τη στιγμή. Σε κάθε γωνιά του γηπέδου οι παίκτες μας δεχόντουσαν επιθέσεις από παντού,σα να μην έφτανε όλο αυτό οι περίπου 40 φίλαθλοι μας έπεσαν σαν έρμαια στις ορέξεις των 200 φιλάθλων της αντίπαλης ομάδας ξυλοκοποντας τους εκτός γηπέδου. Αυτός ήταν και ο λόγος που καλέσαμε άμεσα την ελληνική αστυνομία για να προλάβουμε τα χειρότερα.με την έλευση της αστυνομίας οι φίλαθλοι άρχισαν να φεύγουν σαν τα ποντίκια κυριολεκτικά.

Ηφράση που θα σας πω είναι πως "ευχαριστώ το Θεό που γύρισα ζωντανός σπίτι μου". Κρατήστε αυτό που σας λέω.

Στα 19 χρόνια που ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο δεν έχω βιώσει κάτι αντίστοιχο.
Να περιμένεις την Κυριακή να μπεις στο γήπεδο να κάνεις αυτό που αγαπάς από μικρό παιδί και να φοβάσαι πως δεν θα γυρίσεις σπίτι σου.

Σιχάθηκα τα πάντα σήμερα..

Τελευταία χρόνια που φοράω τα ποδοσφαιρικά μου παπούτσια.

Θα φύγω πρωταθλητής και με ψηλά το κεφάλι και θα εύχομαι πάντα να μπει ένα τέρμα στην βία στον αθλητισμό..

Φτάνει πια»...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags