Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μετά το κύπελλο ο ΠΑΟΚ... τινάζει στον αέρα και την Super League - Πότε θα τελειώσει;
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-22 00:05:00

Μετά το κύπελλο ο ΠΑΟΚ... τινάζει στον αέρα και την Super League - Πότε θα τελειώσει;

Sportdog Team
Μετά το κύπελλο ο ΠΑΟΚ... τινάζει στον αέρα και την Super League - Πότε θα τελειώσει;

Η παρουσία του Δικεφάλου του Βορρά στα προημιτελικά του Conference League φαίνεται ότι είναι πιθανό να φέρει σοβαρά προβλήματα στην ολοκλήρωση των εγχώριων διοργανώσεων ειδικά αν έχουμε και αναβολή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό για τα play off της Super League.

ΠΑΟΚ: Στον αέρα βρίσκεται και η Super League, μετά από το κύπελλο, λόγω του αιτήματος αναβολής του αγώνα για τα play off μεταξύ του Δικεφάλου με τον Ολυμπιακό λόγω των αγώνων με την Μαρσέιγ, μιας και φαίνεται ότι πλέον οι ημερομηνίες δεν... βγαίνουν μιας και λόγω Nations League όλες οι εθνικές διοργανώσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν ως τις 29/5.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει το πρωτάθλημα θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Μαΐου, με την ΕΠΟ να έχει προγραμματίσει τον τελικό Κυπέλλου για τις 21 του ίδιου μήνα, όμως αυτή τη στιγμή μένουν 8 αγωνιστικές για τα play off, με την σέντρα να είναι ξανά για τις 8 Απριλίου, ενώ εμβόλιμη στις 6 και 13 του μήνα δεν μπορούν να γίνουν λόγω των υποχρεώσεων των Ασπρόμαυρων στην Ευρώπη.

Αν όμως αντί για τον αγώνα της ομάδας του Λουτσέσκου με τους Πειραιώτες, στις 10 Απριλίου και για την 4η αγωνιστική, αναβληθούν όλοι οι αγώνες, μια πιθανότητα που υπάρχει λόγω της βαθμολογίας που κανείς δεν είναι αδιάφορος, τα πράγματα αρχίζουν και... ζορίζουν μιας και ακολουθεί το Πάσχα (24/4) και γιατί η ΕΠΟ έχει ζητήσει την 21/4 (Μεγάλη Τετάρτη) για την διεξαγωγή των πρώτων ημιτελικών του κυπέλλου.

Αυτό σημαίνει ότι είτε για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα στις 5 Μαΐου, θα πρέπει να δούμε εμβόλιμη μετά το Πάσχα και όλα αυτά αν ΠΑΟΚ δεν προκριθεί στα ημιτελικά του Conference League, μιας και τότε κλειστές είναι και οι ημερομηνίες 28/4 και 5/5, με τον Δικέφαλο να ζητάει σίγουρα να μην αγωνιστεί πριν τους αγώνες, κάτι που αν συμβεί πραγματικά κανείς δεν ξέρει πως θα ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags