Facebook Pixel Ελλάδα: Φοβερές ατάκες από πρόεδρο ελληνικής ομάδας - "Πήρα 29 παίκτες και οι 23 είναι τουρίστες" (ΦΩΤΟ)
| 2022-03-22 22:34:00

Φοβερές ατάκες από πρόεδρο ελληνικής ομάδας - "Πήρα 29 παίκτες και οι 23 είναι τουρίστες" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από πρόεδρο ελληνικής ομάδας - "Πήρα 29 παίκτες και οι 23 είναι τουρίστες" (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο ξέσπασμα από πρόεδρο ελληνικής ομάδας που λόγω των κακών αποτελεσμάτων προχώρησε σε έκδοση ανακοίνωσης όπου και χρησιμοποιεί απίστευτες ατάκες κατά των ποδοσφαιριστών.

 Άλεξ Χαντιντάκι: Απέναντι στις ευθύνες του έθεσε τους παίκτες της Καβάλας ο πρόεδρος της ομάδας, εκδίδοντας ανακοίνωση όπου χαρακτηρίζει τους 23 από τους 29 παίκτες του ρόστερ και δίνει τελεσίγραφο για τρεις νίκες στα επόμενα τρία ματς, αλλιώς ο υποβιβασμός είναι αναπόφευκτος.

«Καθώς ο χρόνος που είμαστε μαζί, πλησιάζει τους 3 μήνες και το γεγονός ότι φτάνουμε στους τελευταίους 10 αγώνες της σεζόν, πιστεύω ότι είναι σημαντικό να έχουμε μια ειλικρινή και ανοιχτή συζήτηση σχετικά με το πού βρισκόμαστε σήμερα και τι πρέπει να κάνουμε μέσα στις επόμενες 12 ημέρες!

Καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία θέση της Super League 2 και αντιμετωπίζουμε τον υποβιβασμό στην Γ’ Εθνική κατηγορία, είναι μια θέση και κατάσταση που δεν νομίζω ότι πρέπει να σας βολεύει ή να σας ευχαριστεί! Πώς φτάσαμε όμως ως εδώ;

Ξέρω ότι είχαμε ένα δύσκολο ξεκίνημα και ξεκινήσαμε με 0-0-7. Αλλά τα προβλήματά μας είναι πολύ περισσότερα από αυτό. Νιώθω ότι τα προβλήματά μας είναι με την τρέχουσα ομάδα που έχουμε.

Έχουμε υπογράψει 29 παίκτες και μόλις 6 παίκτες έχουν εμφανιστεί αντάξιοι των προσδοκιών ώστε να αγωνιστούν για την Καβάλα και την ομάδα μας! Αισθάνομαι πως υπάρχουν μόνο αυτοί οι 6 παίκτες που μπορούμε να βασιστούμε σε κάθε παιχνίδι! Δεν πρόκειται να αναφέρω ποιοι είναι αυτοί οι 6 παίκτες. Είμαι βέβαιος ότι ξέρετε σε ποιούς αναφέρομαι.

Το γεγονός είναι ότι οι υπόλοιποι 23 παίκτες έχουν μετατραπεί σε τουρίστες στην πόλη και στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. Δεν δείχνουν διαθέτουν μαχητικότητα, υπερηφάνεια ή επιθυμία να κερδίσουν. Αυτό είναι μια απόλυτη απογοήτευση και άρκως αποκαρδιωτικό θέαμα.

Τα παιχνίδια σας παρακολουθούνται και υποστηρίζονται από μερικούς από τους καλύτερους οπαδούς στην Ελλάδα. Είχατε πλήθος 3.000-4.000 φιλάθλων να έρχονται και να σας παρακολουθούν να παίζετε και να φεύγουν από το γήπεδο με απογοήτευση και εκνευρισμό! Καμία άλλη ομάδα στην Ελλάδα της Super League 2 δεν έχει τέτοια στήριξη από τους φιλάθλους όπως εσείς!

Φοράτε μια όμορφη, ιστορική στολή που την φόρεσαν εκατοντάδες καλοί και παθιασμένοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν, μάτωσαν και πέθαναν για αυτήν την ομάδα. Αυτή την στιγμή αγωνίζεστε για σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας!

Ρωτήστε τον εαυτό σας, αν ήσασταν φίλαθλος του Α.Ο Καβάλα θα ήσασταν ευχαριστημένοι με την παρουσία σας στον αγωνιστικό χώρο;

Έχουμε 3 πολύ σημαντικά παιχνίδια τις επόμενες 12 μέρες. Αν θέλουμε να παραμείνουμε στη Super League 2, πρέπει να κερδίσετε και τα 3 παιχνίδια. 3 Παιχνίδια, 9 βαθμοί!

Αν δεν κερδίσουμε και τα 3 παιχνίδια, η σεζόν μας τελείωσε. ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Κάθε ελπίδα, εμπιστοσύνη και σιγουριά που σας έδειξε η όμορφη πόλη της Καβάλας, οι φίλαθλοι της και εγώ, θα τελειώσει!

Το να μην κερδίσετε τα επόμενα 3 παιχνίδια, για τους περισσότερους από εσάς σημαίνει πως θα ενδιαφερθούν κυρίως ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας από όλο τον κόσμο ή ακόμη και το τέλος της ποδοσφαιρικής σας καριέρας. Αν δεν μπορούσες να παίξεις και να προσφέρεις στην ελληνική Super League 2, πώς θα παίξεις στην πρώτη ή τη Β’ Εθνική κατηγορία άλλης χώρας;

Αν δεν κερδίσουμε τα επόμενα 3 παιχνίδια, θα αξιολογήσουμε το ρόστερ και θα διακόψουμε άμεσα έναν μικρό αριθμό συμβολαίων ώστε να κατεβάσουμε το ρόστερ στους 22 ποδοσφαιριστές. Το σπίτι σας μπορεί να είναι σε Ελλάδα, Αυστραλία, Νότια Αφρική, Γαλλία, Αυστρία, Σερβία, Ιράν, Ισραήλ, Λετονία, Εσθονία, Νιγηρία, Γερμανία,… δεν έχει σημασία, έξι (6) ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν σπίτι τους. Κερδίζεις ως ομάδα και χάνεις ως ομάδα.

Εάν η παραμονή σας στην Ελλάδα δεν πρόκειται να μας βοηθήσει να κερδίσουμε παιχνίδια, γιατί να σας κρατήσουμε εδώ;

Τα επόμενα 3 παιχνίδια θα κάνουν τη διαφορά για αυτή την πόλη και το μέλλον της ποδοσφαιρικής σας καριέρας! Παίζεις σκληρά και πεινασμένα, τότε θα έχεις πιθανότητες για ένα καλύτερο μέλλον ως ποδοσφαιριστής με τον Α.Ο Καβάλα ή κάποια άλλη ομάδα. Χάνεις έναν μόλις βαθμό, όλος ο σκοπός σου να έρθεις στην Ελλάδα και το ταξίδι μας μαζί πάει χαμένος! Αυτή είναι η τελευταία κλήση μου προς τα εσάς.

Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε ποιο θα είναι το μέλλον και το πεπρωμένο σας. Μερικοί άνθρωποι ονειρεύονται την επιτυχία… ενώ άλλοι ξυπνούν και εργάζονται σκληρά γι’ αυτήν.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να πετύχεις σε οτιδήποτε, και αυτός είναι να του δώσεις τα πάντα. Μια δύσκολη στιγμή μπορεί να αντιμετωπισθεί πιο εύκολα αν διατηρήσουμε την πεποίθηση ότι η ύπαρξή μας έχει έναν σκοπό – μια αιτία και μια κληρονομιά που πρέπει να επιδιώξουμε, έναν άνθρωπο που αγαπάμε, έναν στόχο που πρέπει να επιτύχουμε. Ποιος είναι ο σκοπός σου στη ζωή;

Όταν ήμουν νεότερος, πίστευα ότι το κλειδί της επιτυχίας ήταν απλώς η σκληρή δουλειά. Αλλά το πραγματικό θεμέλιο είναι το πάθος, η πίστη και η αποφασιστικότητα. Η πίστη — η ιδέα ότι «μπορώ να το κάνω» — είναι το αντίθετο του φόβου («Κι αν αποτύχω;»). Και η πίστη δημιουργεί κίνητρο και πάθος που με τη σειρά του οδηγεί σε δέσμευση, σκληρή δουλειά, εξυπνάδα, προετοιμασία… και τελικά επιτυχία.

Τίποτα σε αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να πάρει τη θέση της επιμονής. To ταλέντο? τίποτα δεν είναι πιο συνηθισμένο από τους αποτυχημένους ανθρώπους με ταλέντο. Η εφυϊα? η εφυϊα χωρίς ανταμοιβή είναι σχεδόν μια παροιμία. Η εκπαίδευση? ο κόσμος είναι γεμάτος διαλυμένους μορφωμένους. Η επιμονή και η αποφασιστικότητα από μόνα τους είναι παντοδύναμα.

Η ακατανίκητη αποφασιστικότητα και το πάθος μπορούν να καταφέρουν σχεδόν τα πάντα και σε αυτό έγκειται η μεγάλη διάκριση μεταξύ μεγάλων και μικρών ανδρών. Πρέπει να θυμόμαστε ότι ένα αποφασιστικό άτομο μπορεί να κάνει την διαφορά και ότι μια μικρή ομάδα αποφασιστικών και παθιασμένων ανθρώπων μπορεί να αλλάξει την πορεία της ιστορίας.

Μέσα στον καθένα μας υπάρχει ένα κρυμμένο απόθεμα αποφασιστικότητας. Αποφασιστικότητα να μας κρατήσει στον αγώνα όταν όλα φαίνονται χαμένα. Όταν όλοι οι άλλοι σε έχουν παρατήσει.

Είναι καιρός για τους περισσότερους από εσάς να βρείτε αυτή την κρυμμένη αποφασιστικότητα και πάθος! Ο αληθινός στρατιώτης πολεμά όχι επειδή μισεί αυτό που είναι μπροστά του, αλλά επειδή αγαπά αυτό που βρίσκεται πίσω του.

Λοιπόν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα και αγώνα, για ποιον και για τι παλεύετε; Πώς θα θέλατε να θυμόσαστε αυτή τη στιγμή της ζωής σας σε 10 ή 20 χρόνια από τώρα;», αναφέρει ο πρόεδρος της Καβάλας, ο Άλεξ Χαντιντάκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags