Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νικολακόπουλος - "Προσοχή μη γίνει ο Ολυμπιακός... Μάντσεστερ Σίτι - Δεν θα βρει εύκολες νίκες" (Audio)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-23 18:03:00

Νικολακόπουλος: "Προσοχή μη γίνει ο Ολυμπιακός... Μάντσεστερ Σίτι - Δεν θα βρει εύκολες νίκες" (Audio)

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Προσοχή μη γίνει ο Ολυμπιακός... Μάντσεστερ Σίτι - Δεν θα βρει εύκολες νίκες" (Audio)

Ο κίνδυνος που υπάρχει για το φετινό πρωτάθλημα, παρά το +10 και πώς ο ΠΑΟΚ θα γίνει... Λίβερπουλ. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να προσέξουν τι έπαθε η Μάντσεστερ Σίτι στο αγγλικό πρωτάθλημα και τώρα είναι σε απόσταση... αναπνοής μπροστά!

Τη μείωση της διαφοράς του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ κατά πέντε βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές από τους 15 σε 10 σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να προσέξουν τι έπαθε η Μάντσεστερ Σίτι η οποία στην 22η αγωνιστική ήταν 11 βαθμούς διαφορά στο αγγλικό πρωτάθλημα από τη Λίβερπουλ και τώρα, 29η αγωνιστική είναι μόλις έναν πόντο και δη χωρίς να έχουν παίξει οι δύο ομάδες μεταξύ τους, το διάστημα αυτό.

Επεσήμανε, επιπρόσθετα ότι με τα οκτώ ματς των πλέι-οφ να φαίνεται ότι όλα θα έχουν ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να προσέξει ακόμη περισσότερο προκειμένου να μην απολέσει και άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

«Όταν υποτίθεται πως ο μόνος αδιάφορος βαθμολογικά ΠΑΣ χάνει 1-0 στην Τούμπα στο 91’ και υποχρεώνει τον Ολυμπιακό σε ισοπαλία 1-1 αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιάκός δεν θα έχει την πολυτέλεια να βρει κάποιο εύκολο τρίποντο σε όλη τη σειρά των πλέι-οφ», ανέφερε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags