Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μπροστάρηδες αντίδρασης! Ποιοι ηγούνται αυτής της κίνησης;
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 08:44:00

Μπροστάρηδες αντίδρασης στον Ολυμπιακό! Ποιοι ηγούνται αυτής της κίνησης;

Sportdog Team
Μπροστάρηδες αντίδρασης στον Ολυμπιακό! Ποιοι ηγούνται αυτής της κίνησης;

Υποσχέσεις για δυναμικό φινάλε μετά το ματς στα Γιάννινα, όπου οι Ερυθρόλευκοι απογοήτευσαν με την απόδοσή τους.

Ολυμπιακός: Μπροστάρηδες αντίδρασης! Ποιοι ηγούνται αυτής της κίνησης; Υποσχέσεις για δυναμικό φινάλε μετά το ματς στα Γιάννινα, όπου οι Ερυθρόλευκοι απογοήτευσαν με την απόδοσή τους.

 

Η ισοπαλία 1-1 στα Γιάννινα δεν ήχησε καλά στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Μπορεί μεν να αναγνωρίζουν, ότι η ομάδα τους πήρε σβηστά και δικαιότατα φέτος το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν παραβλέπουν την αγωνιστική μετάπτωση της ομάδας του Πειραιά. Οπότε η εμφάνιση με τον ΠΑΣ ξεσήκωσε ξανά αρνητικά σχόλια.

Στην ομάδα του Λιμανιού όμως θέλουν να γυρίσουν το έργο, αν κρίνουμε, από το δημοσίευμα στο «Φως» με τίτλο «Μπροστάρηδες αντίδρασης».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι έμπειροι του Ολυμπιακού κάνουν προετοιμασία στου Ρέντη και ηγούνται της προσπάθειας στην τελική ευθεία της σεζόν. Κανονικά η δουλειά παρά τις απουσίες, με Ελ Αραμπί, Βαλμπουενά, Εμβιλά, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τικίνιο, Λαλά, να δίνουν υποσχέσεις για δυναμικό φινάλε.

Το συγκεκριμένο καμπανάκι ήχησε, καθώς την 3η αγωνιστική των πλέι οφ, ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Γιατί οι «ερυθρόλευκοι» θεωρούν ως ένα από τα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς το ντέρμπι της 3ης Απριλίου. Συν τοις άλλοις το γήπεδο θα είναι γεμάτο και θα υπάρχει βοήθεια από 30.000 κόσμου που αναμένεται να κατακλύσουν το Καραϊσκάκη μετά την απελευθέρωση των μέτρων.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags