Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πυρά" Νικολακόπουλου για ξένο άσο - "Θα ταλαιπωρεί για πολύ καιρό τον Ολυμπιακό..." (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 17:27:00

"Πυρά" Νικολακόπουλου για ξένο άσο - "Θα ταλαιπωρεί για πολύ καιρό τον Ολυμπιακό..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Πυρά" Νικολακόπουλου για ξένο άσο - "Θα ταλαιπωρεί για πολύ καιρό τον Ολυμπιακό..." (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάλυση-φωτιά από τον κορυφαίο ρεπόρτερ για ένα φλέγον ζήτημα που απασχολεί την ομάδα του Πειραιά. Η ομάδα που κάνει... παιχνίδια λόγω στρατηγικής και οι συζητήσεις για μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Στο θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο στάθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94.6, μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Επισημαίνοντας ότι είναι δύο μήνες στους «δράκους», αλλά έχει αγωνιστεί ένα ημίχρονο μόλις. Σε αυτό το διάστημα είχε ευθύνη για το γκολ της Λιόν στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «16» του Europa League, αφού δεν τραβήχτηκε για το offside. Φαίνεται να αποτελεί τον τέταρτο στόπερ στην ιεραρχία της Πόρτο και είναι άγνωστο πόσα παιχνίδια θα πάρει έως το τέλος της σεζόν.

«Το ερώτημα είναι αν δεν τον έχει ανάγκη ή αν τον αφήνει εκτός για λόγους στρατηγικής, για να διαπραγματευτεί ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου για τη ρήτρα ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία μπήκε τον Ιανουάριο. Η ουσία είναι ότι ο Σεμέδο είναι ένα θέμα, το οποίο θα ταλαιπωρεί για πολύ καιρό ακόμα τον Ολυμπιακό», ανέφερε ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο λόγος που... σέρνεται ο Καμαρά - "Χουνέρι" από τον πρόεδρο - "Άφωνοι" στου Ρέντη με Ονιεκούρου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags