Facebook Pixel Sportdog.gr | Κράξιμο από τον ιταλικό Τύπο - Δεν έχουν πού να κρυφτούν μετά τον αποκλεισμό - "Είναι η κόλαση"!
| 2022-03-25 11:31:00

Κράξιμο από τον ιταλικό Τύπο - Δεν έχουν πού να κρυφτούν μετά τον αποκλεισμό - "Είναι η κόλαση"!

Sportdog Team
Κράξιμο από τον ιταλικό Τύπο - Δεν έχουν πού να κρυφτούν μετά τον αποκλεισμό - "Είναι η κόλαση"!

Ο αποκλεισμός από το Μουντιάλ του 2022 για την εθνική Ιταλίας, είναι το βασικό θέμα που κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του ιταλικού Τύπου. Απογοητεύοντας με την εμφάνιση τους και κυρίως με την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Βόρεια Μακεδονία με 1-0, οι πρωταθλητές Ευρώπης, θα δούν από την... τηλεόραση το κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού, που θα γίνει τον ερχόμενο χειμώνα, στα γήπεδα του Κατάρ.

Εθνιή Ιταλίας: «Η εφιαλτική νύχτα του Μπαρμπέρα», γράφει το «Sky Sport Italia», αναφερόμενο στο μικρό γήπεδο του Παλέρμο, όπου έγινε ο αγώνας και προσθέτει: «Οπως και το 2017, η Ιταλία απέτυχε να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε ένα sold-out Ρέντσο Μπαρμπέρα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, ομάδα του Μαντσίνι έχασε 1-0, με γκολ στο 92ο λεπτό του πρώην παίκτη της Παλέρμο, Τραϊκόφσκι. Από όνειρο σε εφιάλτη. Απίστευτο, η Ιταλία απουσιάζει από το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Η «Corriere della Serra», κάνει λόγο για έναν «νευρικό προπονητή, έναν εκνευριστικό Ιμόμπιλε και έναν έκπληκτο στο γκολ, Ντοναρούμα. Είναι η κόλαση», ενώ η «Tuttosport» κυκλοφορεί με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Nooooooooo».

«Αλλο ένα έτος μηδέν. Με ή χωρίς τον Μαντσίνι θα υπάρξει αλλαγή με τους νέους», εκτιμά η «Gazzetta dello Sport», υπογραμμίζοντας ότι η νέα γενιά πρέπει να αναλάβει από μια ομάδα πρωταθλήτρια Ευρώπης, η οποία δεν μπορεί να προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags