Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Γιώργου στην ομάδα - Αλλάζουν όλα
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-25 21:28:00

Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Γιώργου στην ομάδα - Αλλάζουν όλα

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Σαββίδης - Αυτός είναι ο νέος ρόλος του Γιώργου στην ομάδα - Αλλάζουν όλα

Η πανδημία έχει “μπλοκάρει” τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λόγω του προβλήματος που έχει στο ανοσοποιητικό του σύστημα, πρέπει να είναι απομονωμένος, να μην έρχεται σε επαφή με κόσμο, γιατί είναι πιθανό να προσβληθεί από τον κορονοϊό και κανένας γιατρός δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά για την υγεία του στη συνέχεια.

ΠΑΟΚ: Η πανδημία έχει “μπλοκάρει” τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λόγω του προβλήματος που έχει στο ανοσοποιητικό του σύστημα, πρέπει να είναι απομονωμένος, να μην έρχεται σε επαφή με κόσμο, γιατί είναι πιθανό να προσβληθεί από τον κορονοϊό και κανένας γιατρός δεν μπορεί να του εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά για την υγεία του στη συνέχεια! Γι αυτό, πολύ σωστά αποφάσισε, όπως θα έκανε ο καθένας από εμάς, να προστατεύσει τον εαυτό του και να μείνει μακριά από όλους, με βαριά καρδιά, φυσικά…

Η οικογένεια Σαββίδη είναι πολύ “δεμένη” και ο Ιβάν, ως πατριάρχης αυτής της ελληνοΠοντιακής οικογένειας έχει σαν πρώτο στόχο του να είναι όλοι αγαπημένοι, ευτυχισμένοι και ενωμένοι μεταξύ τους, αλλά να υπάρχει και συνέχεια στην επιχειρηματική δραστηριότητα της οικογένειας Σαββίδη!

Η εντολή λοιπόν του Ιβάν προς τον Γιώργο, τον πρωττότοκο γιο του, είναι σαφής: “Μπες μπροστά για τον ΠΑΟΚ και τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα, εγώ θα είμαι από πίσω και θα συζητάμε όλες τις αποφάσεις μαζί”!

Αυτά λένε όσοι ξέρουν την οικογένεια , όσοι βρίσκονται κοντά της: Ο Ιβάν σιγά-σιγά δίνει τη σκυτάλη στον Γιώργο για κάποια θέματα και ακολουθεί και ο Νικόλας, δυο παιδιά με σπουδές υψηλού επιπέδου και ικανότητες να διοικήσουν, με τη συμβουλευτική παρουσία φυσικά, του πατέρα τους, στην αρχή, για να αποφευχθούν λάθη.

Ο Γιώργης Σαββίδης μαζί με τον αδερφό του, τον Νικόλα, εμφανίστηκαν και στην Τούμπα και στο “Πόρτο Καρράς” και στο “Μακεδονία Παλάς”  και παρακολουθούν πλέον από κοντά, όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ και των επιχειρήσεων της οικογένειας.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags