Facebook Pixel Ουκρανός διαιτητής σε έναν άλλο αγώνα! Σώζει στρατιώτες στον πόλεμο
| 2022-03-26 20:00:00

Ουκρανός διαιτητής σε έναν άλλο αγώνα! Σώζει στρατιώτες στον πόλεμο

Sportdog Team
Ουκρανός διαιτητής σε έναν άλλο αγώνα! Σώζει στρατιώτες στον πόλεμο

Κρέμασε τη σφυρίχτρα του και σώζει ζωές.

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Ντμίτρι Κούμπριακ διαιτητής πρώτης κατηγορίας στην Ουκρανία εργάζεται πλέον ως νευροχειρουργός σε στρατιωτικό νοσοκομείο του Ντνίπρο και πλέον καθημερινά σώζει στρατιώτες που μεταφέρονται εκεί με τραύματα πολέμου.

«Ο πρώην διαιτητής της πρώτης κατηγορίας σώζει Ουκρανούς στρατιώτες. Συναντήσαμε τον νευροχειρουργό Ντμίτρι Κούμπριακ, ο οποίος παλιότερα διεύθυνε αγώνες πρώτης κατηγορίας και πλέον σώζει πληγωμένους στρατιώτες στο στρατιωτικό νοσοκομείο του Ντνίπρο.

Η διαιτησία ήταν ένα χόμπι για την Ντμίτρο, όμως σταδιακά έγινε το δεύτερο του επάγγελμα. Με τον επαγγελματισμό του βοηθά κάθε μέρα να σωθούν κάθε μέρα ζωές στρατιωτών, αλλά και απλών πολιτών που μεταφέρονται εκεί τραυματίες, από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς.

Μετά την νίκη μας, ο Ντμίτρι μπορεί να επιστρέψει στο ποδόσφαιρο, όπως που είπε μετά την συζήτηση που είχαμε. Είμαι πεπεισμένος ότι η επιστροφή του θα αποτελεί τιμή για το διαιτητικό σώμα της χώρας», ήταν τα λόγια του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ουκρανίας, Άντριι Παβλένκο, ο οποίος τον επισκέφτηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο της πόλης Ντνίπρο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags