Facebook Pixel Τέλος τα σενάρια για Μπενφίκα και Φερέιρα! Ανανέωσε με την Παλμέιρας
| 2022-03-26 21:33:00

Τέλος τα σενάρια για Μπενφίκα και Φερέιρα! Ανανέωσε με την Παλμέιρας

Sportdog Team
Τέλος τα σενάρια για Μπενφίκα και Φερέιρα! Ανανέωσε με την Παλμέιρας

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο της βραζιλιάνικης ομάδας.

Μετά τον ΠΑΟΚ ο Άμπελ Φερέιρα έπιασε δουλειά στην Παλμέιρας με την οποία μετρά δύο κατακτήσεις Copa Libertadores, ενός Κυπέλλου Βραζιλίας κι ενός Recopa Sudamericana από τον Νοέμβριου του 2020 που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της βραζιλιάνικης ομάδας.

Πρόσφατα εμφανιζόταν έτοιμος να περάσει εκ νέου στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, προκειμένου να αναλάβει μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, με την Μπενφίκα να είναι μέσα σε εκείνες που γράφτηκαν.

Ωστόσο οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν, ότι ο 43χρονος τεχνικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Παλμέιρας, όπως μεταδίδουν μια σειρά από Μέσα της Λατινικής Αμερικής.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το 2024 και εκκρεμεί η επίσημη ανακοίνωση για να επιβεβαιώσει την εξέλιξη.  

Υπενθυμίζεται, ότι η συνεργασία του Αμπέλ Φερέιρα λήγει στο τέλος του 2022 και του αποφέρει 180.000 ευρώ τον μήνα, σχεδόν 2,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportdog.gr πρόσφατα, το ενδιαφέρον της Μπενφίκα επέσπευσε τις διαδικασίες για την ανανέωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags