Facebook Pixel Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεκούρου: "Οργιάζουν" οι φήμες για αποχώρηση Ονιεκούρου - Τι απαντά στα σενάρια ο Ολυμπιακός
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-27 12:00:00

"Οργιάζουν" οι φήμες για αποχώρηση Ονιεκούρου - Τι απαντά στα σενάρια ο Ολυμπιακός

Sportdog Team
"Οργιάζουν" οι φήμες για αποχώρηση Ονιεκούρου - Τι απαντά στα σενάρια ο Ολυμπιακός

Ο Χένρι Ονιεκούρου ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη και τα σενάρια για επιστροφή στη Γαλατασαράι ή για επαφές με την Μπασακσεχίρ πήραν... φωτιά.

Ολυμπιακός - Χένρι Ονιεκούρου: Η παρουσία του παίκτη στην Τουρκία προκάλεσε μία σειρά από δημοσιεύματα, ενώ αρκετά από αυτά βασίστηκαν στο ρεπορτάζ της Fotomac, που ανέφερε ότι ο Νιγηριανός εξτρέμ θα είχε συνάντηση με την διοίκηση της Μπασακσεχίρ.

Μάλιστα, άλλα δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και από την Γαλατασαράι, ώστε να επιστρέψει στην ομάδα από την οποία έφυγε, για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά τους, στην "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ εκείνο που ανέφεραν ήταν πως «εμάς δεν μας έχει ενοχλήσει κανείς» αναφορικά με τα σενάρια για τον Χένρι Ονιεκούρου, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 24 Φεβρουαρίου και τη ρεβάνς με την Αταλάντα στο Φάληρο, όπου αποδοκιμάστηκε την ώρα της αντικατάστασής του.



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags