Facebook Pixel Κρίστιαν Έρικσεν: Η καφρίλα είναι ανίκητη - Πέταξαν κέρμα στον Έρικσεν την ώρα που έκανε δηλώσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-03-27 17:28:00

Η καφρίλα είναι ανίκητη - Πέταξαν κέρμα στον Έρικσεν την ώρα που έκανε δηλώσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η καφρίλα είναι ανίκητη - Πέταξαν κέρμα στον Έρικσεν την ώρα που έκανε δηλώσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάποιος ανεγκέφαλος θεώρησε πως ήταν... καλή ιδέα να πετάξει ένα κέρμα στον Δανό ποδοσφαιριστή, μετά τη φιλική αναμέτρηση της εθνικής ομάδας της χώρας του με την Ολλανδία.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν συγκίνησε τους πάντες με τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του, την οποία όμως ξεπέρασε και έχει επανέλθει δυναμικά.

Μάλιστα ο Δανός ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην εθνική ομάδα της χώρας του, πέτυχε ένα όμορφο γκολ κόντρα στην Ολλανδία και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό.

Ωστόσο, δυστυχώς το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο "θερμόαιμους" οπαδούς, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να αποδεικνύουν το πόσο ανεγκέφαλοι είναι.

Έτσι, την ώρα που ο Έρικσεν έκανε δηλώσεις στην τηλεοπτική κάμερα μετά από το φιλικό ματς με την Ολλανδία, κάποιοι του πέταξαν ένα κέρμα, προσπαθώντας να τον τραυματίσουν.

Παρ' όλα αυτά δεν πέτυχαν τον σκοπό τους, καθώς το κέρμα βρήκε ελάχιστα το χέρι του Έρικσεν, ο οποίος συνέχισε ανενόχλητος να μιλάει στην κάμερα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags