Facebook Pixel Sportdog.gr | Σάλος με Σφιντέρσκι στην Πολωνία - Σφοδρές αντιδράσεις για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ
| 2022-03-27 20:36:00

Σάλος με Σφιντέρσκι στην Πολωνία - Σφοδρές αντιδράσεις για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Σάλος με Σφιντέρσκι στην Πολωνία - Σφοδρές αντιδράσεις για τον πρώην άσο του ΠΑΟΚ

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ενεπλάκη σε μια παράξενη ιστορία, που έχει προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων στην πατρίδα του πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι έπαιξε κανονικά και σκόραρε με τη φανέλα της Σάρλοτ, παρά το γεγονός ότι είχε ενημερώσει την Ομοσπονδία της Πολωνίας ότι είναι τραυματίας, και άρα μη διαθέσιμος για τα τα μπαράζ στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και νυν της Σάρλοτ του MLS, αγωνίστηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου κόντρα στους Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει τη νίκη με σκορ 3-1, σκοράροντας μάλιστα δύο φορές.

Ο παίκτης έγινε αλλαγή στο 86ο λεπτό και τη Δευτέρα (21/3) έγινε γνωστό πως αποκόμισε μια θλάση στον μηρό. Κάτι που αναμένονταν να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράση για περίπου μία με δύο εβδομάδες, όπως ανέφερε σε επιστολή της η ομάδα προς την Πολωνική Ομοσπονδία, μιας και η χώρα αγωνίζεται για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρ' όλα αυτά, μόλις πέντε μέρες αργότερα ο Πολωνός μπήκε στην αποστολή του αγώνα με τη Σινσινάτι, έπαιξε κανονικά και πέτυχε δύο γκολ.

Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε αναβρασμό στις τάξεις της Πολωνίας, με τον εκπρόσωπο της Ομοσπονδίας, Γιάκουμπ Κβιατκόβσκι, να αναρτά στην προσωπική του σελίδα στο Twitter το μήνυμα που έλαβαν από τη Σάρλοτ για τον Σφιντέρσκι το οποίο έγραφε για απουσία μίας με δύο εβδομάδων.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags