Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Σχεδιάζει εκπλήξεις ο Πογέτ - Διλήμματα για την ενδεκάδα - Αυτός ετοιμάζεται για ντεμπούτο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 00:05:00

Σχεδιάζει εκπλήξεις ο Πογέτ - Διλήμματα για την ενδεκάδα - Αυτός ετοιμάζεται για ντεμπούτο!

Sportdog Team
Σχεδιάζει εκπλήξεις ο Πογέτ - Διλήμματα για την ενδεκάδα - Αυτός ετοιμάζεται για ντεμπούτο!

Τα πλάνα ενδεκάδας του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας για τη φιλική αναμέτρηση της Δευτέρας (28/3, 21:00) με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Εθνική Ελλάδας: Αλλαγές ετοιμάζει ο Γκουστάβο Πογέτ στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας για το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο, σε σχέση με τη φιλική νίκη επί της Ρουμανίας (1-0).

Ο Βλαχοδήμος αναμένεται να παραμείνει κάτω από τα γκολπόστ, αλλά είναι πολύ πιθανό το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Χατζηδιάκου-Μαυροπάνου να "σπάσει", με τον Γούτα να διεκδικεί θέση. Αντίστοιχα, το πιθανότερο είναι ο Τσιμίκας να ξεκινήσει και πάλι στη θέση του αριστερού μπακ, όμως ο Λύρατζης είναι υποψήφιος για να κάνει ντεμπούτο στην Εθνική, αντικαθιστώντας τον Ρότα στα δεξιά.

Ο Αλεξανδρόπουλος διεκδικεί θέση βασικού στον άξονα, ενώ το ίδιο ισχύει με τον Μπακασέτα. Να θυμίσουμε ότι Μπουχαλάκης-Σιώπης ήταν το δίδυμο των αμυντικών χαφ κόντρα στη Ρουμανία, με τον Μάνταλο μπροστά τους.

Πέλκας και Λημνιός φαντάζουν τα φαβορί για να παραμείνουν στην ενδεκάδα και να ξεκινήσουν στα πλάγια, στην κορυφή της επίθεσης όμως είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει ο Παυλίδης αντί του Γιακουμάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σκυλί του πολέμου ο Κουρφαλίδης! Έτρωγε ξύλο και δεν μάσαγε - Δεν του έπαιρναν τη μπάλα" (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags