Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα Νικολογιάννη για Βοτανικό - Τι σημαίνει για τον ΠΑΟ το νέο γήπεδο - Βοήθεια!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 12:06:00

Ατάκα Νικολογιάννη για Βοτανικό - Τι σημαίνει για τον ΠΑΟ το νέο γήπεδο - Βοήθεια!

Sportdog Team
Ατάκα Νικολογιάννη για Βοτανικό - Τι σημαίνει για τον ΠΑΟ το νέο γήπεδο - Βοήθεια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε ότι μόνο με το νέο γήπεδο θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να ξαναγίνει αντάξιος του μεγέθους του, ενώ αναφέρθηκε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Πρωταγωνιστής στην Ευρώπη και σταθερός διεκδικητής των εγχώριων τίτλων θα γίνει και πάλι, μέσω του καινούργιου του γηπέδου στον Βοτανικό, σύμφωνα με όσα είπε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Για το θέμα του γηπέδου είναι φανερό ότι είναι σύμφωνη και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αποτυπώνεται αυτό και στην σύμβαση ενώ έχει ήδη πληρώσει τις μελέτες για το γήπεδο. Θα είναι σχεδόν 40 χιλιάδες η χωρητικότητα, σαφέστατα αυτό το γήπεδο θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να μπορέσει να επιστρέψει εκεί που πρέπει. Να πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη και να παίρνει τίτλους στην Ελλάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Σε ό,τι αφορά στα αγωνιστικά, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το «τριφύλλι» θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους με τον ΠΑΟΚ, διαθέτοντας μια «καλή» 11άδα και -το κυριότερο- φέρνοντας παίκτες από τον πάγκο ως εναλλακτικές.

Τέλος, ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι όλα τα παιχνίδια μέχρι την διακοπή του Πάσχα είναι πολύ σημαντικά για τον Παναθηναϊκό, για να βγει στην Ευρώπη, καθώς αν είναι ακόμα πέμπτος θα έχει θέμα.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags