Facebook Pixel Φερνάντο Σάντος: Φοβερές ατάκες Σάντος για πρόκριση Πορτογαλίας - "Είμαι και μεγάλος άνθρωπος..."
| 2022-03-28 16:44:00

Φοβερές ατάκες Σάντος για πρόκριση Πορτογαλίας - "Είμαι και μεγάλος άνθρωπος..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες Σάντος για πρόκριση Πορτογαλίας - "Είμαι και μεγάλος άνθρωπος..."

Ρεσιτάλ από τον Πορτογάλο τεχνικό κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα με την Β. Μακεδονία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Φερνάντο Σάντος: Στιγμές αγωνίας έζησε ο Πορτογάλος τεχνικός κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τουρκία, κάτι που φάνηκε και από το τσιγάρο που άναψε στο τέλος της αναμέτρησης, με τον ίδιο στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Β. Μακεδονία να μην ζήσει ανάλογες στιγμές επικαλούμενος την... ηλικία του.

«Δεν είμαι μάντης, ούτε ξέρω το θα συμβεί, κάποιες φορές τα πράγματα εξελίσσονται με τρόπο που δεν περιμένεις. Οι παίκτες είναι αυτοί που παίρνουν αποφάσεις και κρίνουν τα παιχνίδια. Είμαι πεπεισμένος πως την Τρίτη θα κερδίσουμε. Θα κερδίσουμε, εύκολα ή δύσκολα», είπε και πρόσθεσε χαριτολογώντας: «Ελπίζω, αν γίνεται, να το κάνουμε με λιγότερο άγχος στο τέλος, γιατί ήδη είμαι κάποιας ηλικίας και δεν έχω πλέον την καρδιά για να αντέξω τέτοιες καταστάσεις.

Ούτε χαίρομαι, ούτε λυπάμαι. Χαίρομαι που κερδίσαμε την Τουρκία και θέλω να κάνουμε το ίδιο και την Τρίτη για να πάμε στο Κατάρ. Η Βόρεια Μακεδονία είναι καλή ομάδα και το απέδειξε νικώντας στον όμιλο τη Γερμανία και στα ημιτελικά των playoffs την Ιταλία. Δεν είναι ανάγκη να τους φοβόμαστε, αλλά θα πρέπει να παίξουμε με ένταση για να τα καταφέρουμε. Έχουμε την πίεση να πάμε στο Μουντιάλ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε», είπε ο Φερνάντο Σάντος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags