Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντική εξέλιξη για Μίλικ ενόψει ΠΑΟΚ - Πανηγυρίζουν ήδη στην Τούμπα με τις δηλώσεις
| 2022-03-29 00:10:00

Σημαντική εξέλιξη για Μίλικ ενόψει ΠΑΟΚ - Πανηγυρίζουν ήδη στην Τούμπα με τις δηλώσεις

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη για Μίλικ ενόψει ΠΑΟΚ - Πανηγυρίζουν ήδη στην Τούμπα με τις δηλώσεις

Γάλλος δημοσιογράφος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης όπου και αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Πολωνού επιθετικού της Μαρσέιγ και τις πιθανότητες που έχει να παίξει στον αγώνα με τον Δικέφαλο.

Μισέλ Αλιάγκα: Για τα παιχνίδια της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του Conference League, αλλά και πόσες πιθανότητες δίνει στον Μίλικ να αγωνιστεί ειδικά στο πρώτο ματς στο «Βελοντρόμ», μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο Γάλλος δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ των Μασσαλών.

«Για μένα δεν υπάρχει φαβορί για την πρόκριση. Δίνω 50-50 και στις δυο ομάδες. Είναι ο τραυματισμός του Μίλικ και η διένεξη του Άλβαρο με τον Σαμπάολι. Η Μαρσέιγ είναι σε καλή φόρμα, όμως πιστεύω ότι δύσκολα θα κερδίσει τον ΠΑΟΚ στην πρώτη μεταξύ τους μάχη. Βλέπω ένα σκορ 0-0 ή 1-0. Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει δυσκολίες σε κλειστές άμυνες».

Για τον τραυματισμό του Μίλικ:

«Δίνω 10% πιθανότητες να παίξει ο Πολωνός στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Βελοντρόμ. Σίγουρα δεν θα παίξει στο ματς με την Σεντ Ετιέν και θεωρώ απίθανο να ρισκάρει ο Σαμπάολι τη συμμετοχή του στο πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς ακολουθεί και η ρεβάνς στην Τούμπα. 

Πέρα του Μίλικ, η Μαρσέιγ δεν υπολογίζει και στους Μπαλέρντι, Άλβαρο και Πέρες. Θα έχει θέμα στην άμυνά της, αλλά ποντάρει στη μεσαία της γραμμή όπου διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές», είπε ο Μισέλ Αλιάγκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags