Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας: Φοβερές ατάκες κατά Κούγια - "Ούτε τον βλέπω - Με παρακαλούσε να πάω..."
| 2022-03-28 23:42:00

Φοβερές ατάκες κατά Κούγια - "Ούτε τον βλέπω - Με παρακαλούσε να πάω..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες κατά Κούγια - "Ούτε τον βλέπω - Με παρακαλούσε να πάω..."

Συνεχίζεται η κόντρα του Γιώργου Βαζάκα και του προέδρου της ΑΕΛ με τον πρώτο να κάνει δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και με ατάκες... φωτιά να καταφέρεται ενάντια στον γνωστό ποινικολόγο.

Γιώργος Βαζάκας: Ο προπονητής του Πιερικού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για την κόντρα που είχε με τον Αλέξη Κούγια στο παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΛ.

«Αυτό που είπα είναι αλήθεια. Δεν γνώρισα τον Α.Κούγια, είδα ένα πρόσωπο παραμορφωμένο. Δεν είχε καμία σχέση με τον Κούγια που ήξερα. Όλα αυτά προηγήθηκαν, γιατί ο Κούγιας κατέβηκε από την κερκίδα, όταν το παιχνίδι ήταν στο 0-0 και είχε ένταση, έβρισε τους συνεργάτες μου, έβρισε τον πάγκο, έβρισε και εμένα.

Πίστευε πως με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσει την ομάδα του. Από εκεί και πέρα άρχισε η ένταση. Ούτε τον τον υπολογίζω, ούτε τον βλέπω ποδοσφαιρικά. Μπορεί να είναι καλός δικηγόρους, πρόβλημά του. Εμείς είμαστε στο χώρο μας, δεν μπορεί να γίνει αυτός κριτή κάθε προπονητή. 

Στον Αναστασιάδη έκανε κριτική, με τον Παράσχο ήρθε σε ρήξη, μηδέν σεβασμός. Όποιος κατά τη γνώμη του τον βολεύει είναι ο καλύτερος, αλλά δεν μπορεί να μειώνει πρόσωπα και προσωπικότητες. Εμένα η ιστορία μου έγραψε. Εγώ έχω 760 συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες. Βεβαίως είμαι ψαράς, τα καλοκαίρια πηγαίνω στους Νέους Πόρους και ψαρεύω. Είναι το χόμπι μου. Εγώ τρώω ψάρια, καλύτερα να φάει και αυτός για να βλέπει καλύτερα.

Ο κόσμος βλέπει κα κρίνει. Μου αρέσει τόσο πολύ το ψάρεμα που πολλές φορές αυτοσαρκάζομαι και λέω στους φίλους μου ότι το επάγγελμά μου είναι ψαράς και μετά είναι προπονητής».

Για την νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια: «Να προσέχει και αυτός πως μιλάει σε επαγγελματίες προπονητές. Μη νομίζει επειδή είναι δικηγόρος ότι ο Βαζάκας τον φοβάται. Εγώ είμαι τόσο πεντακάθαρος, αυτός να ψάξει τον εαυτό του. 

Όταν είσαι καθαρός δεν φοβάσαι τίποτα και κανέναν»

Για την πρόταση που του είχε κάνει ο Α. Κούγιας στον Γ. Βαζάκα: «Μου είχε κάνει πρόταση και με παρακαλούσε να πάω, όταν ήταν στην Παναχαϊκή. Με πήγε και στο κότερό του στη Γλυφάδα και αρνήθηκα. 

Δεν ήθελα να πάω, δεν ήθελα να συνεργαστώ μαζί του. Ήταν και άλλο άτομο μπροστά όταν με παρακαλούσε να πάω στην Παναχαϊκή. Ουδέποτε του είπα να με πάρει σε ομάδα. Ο Βαζάκας πάει εκεί που τον θέλουν, για αυτό έφυγα και από την Α Εθνική. Γιατί ήθελα να πάω εκεί που με θέλουν και εκεί που είμαι ευτυχισμένος ως προπονητής. Στον Πιερικό είμαι ευτυχισμένος και για αυτό ήρθα. Όπου δεν είμαι ευτυχισμένος φεύγω.

Έχετε δει ότι πολλοί προπονητές φεύγουν ή σταματάνε γιατί δεν αντέχουν αυτά που βλέπουν, αλλιώς λειτουργεί το προπονητικό σύστημα στην Ευρώπη αλλιώς στην Ελλάδα. Για του απαντήσω, ο Βαζάκας έχει βγάλει ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιριστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο». 

Τέλος, για την αφορμή αυτή της έντασης: «Αυτό που σας είπα προηγουμένως. Παραδόξως είχα πολλούς τραυματισμούς. Είχα τρεις θλάσεις, μια εξάρθρωση ωμοπλάτης και φυσιολογικά οι παίκτες έπεφταν. Αυτός πέρασε (σ.σ. Αλέξης Κούγιας) το μήνυμα ότι εμείς το κάναμε εσκεμμένα. Έτσι πίστευε ή θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσει μια κατάσταση για να ξεσηκώσει την ομάδα του. 

Δεν έγινε τίποτα με πρόθεση. Από το 80΄μέχρι το τέλος του αγώνα έπαιζα με εννέα παίκτες», είπε ο Γιώργος Βαζάκας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags